2019-03-19 04:09


Mircea Badea își exprimă speranța că un jurnalist pe care îl detestă va muri curând

 |  21:00
Mircea Badea își exprimă speranța că un jurnalist pe care îl detestă va muri curând

Jurnalistul Mircea Badea de la Antena 3 sare din nou la gâtul unui coleg de breaslă. De data aceasta, victimă i-a căzut ziaristul Silviu Sergiu, senior editor la România Liberă.

Badea s-a enervat după ce Silviu Sergiu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de regret după moartea omului de afaceri Dan Adamescu:

Mircea Badea își exprimă speranța că un jurnalist pe care îl detestă va muri curând
zoom
”Nu l-am cunoscut pe Dan Adamescu. Mi-ar fi plăcut. Mă bucur că a patronat un ziar unde jurnaliștii pot scrie liber, ziar la care am onoarea să lucrez. Dumnezeu să-l odihnească în pace” scria Silviu Sergiu.

Mircea Badea, preluând postarea lui Silviu Sergiu, îi dă o replică de necrezut: ”Ți-ar fi plăcut să-l cunoști...atunci sper că o să-l cunoști curând.”

Jurnalistul România Liberă lasă să se înțeleagă că va merge cu acest incident în instanță:

”Mircea Badea imi doreste moartea si instiga in sensul asta! Eu asta am inteles din postarea lui. Cred ca e timpul ca o instanta sa stabileasca daca am inteles corect...” scrie Silviu Sergiu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-25

TAGURI: mircea badea, antena3, silviu sergiu, amenintare, moartea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NESIMțIRE
25 Ian 2017

Pai Silviu ,chiar ești prost ....E și greu de înțeles În popor de zice că orice gaura cu par cică trebui folosită ....Cunoști cumva cum ????
CROCODILUL FLAMAND
25 Ian 2017

HA HA .......SE CEARTA TONOMATELE.......FOARTE BINE.....SCOATETI-VA OCHII....DIN PARTEA MEA SA VA IA DRACU SI PE UNUL SI PE ALTUL.....DOUA SLUGI CURVE PENALE....TRECET IN RINGUL DE GLADIATORI....FIECARE CU CATE UN TOPOR....SA VEDEM CEVA ACTIUNE....CA LA LUPTELE DE COCOSI........HAI CURAJ GAINA CA TE TAI
HAZNAUA URBEI
25 Ian 2017

DA HOTULE , II SUGI MACIUCA LUI MAFIOTUL MORT . SA IL LIGI PE OIAE . ESTI IN STARE DE ORCE BAN , NUMAI SA ITI FIE BINE
ADRIAN
26 Ian 2017

Badea este un penibil. Nu inteleg de ce trebuie sa-l tot dati pe aici. Daca-l lasati sa urle doar la latrina 3, se va potoli singur.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...