2017-01-22 12:13

SPECIAL


Mituri despre Sex

 |  15:11
Mituri despre Sex

Bărbaţiiînşală mai mult decât femeile

Deobicei se spune că bărbaţii sunt tentaţi să înşele mai mult decât partenerelelor. Însă, conform unui studiu realizat de americani, femeile sunt la fel deinfidele precum bărbaţii, doar că nu se laudă în gura mare cu bărbaţii pe careîi aduc în pat.

Odatăcu pierderea în greutate, penisul se măreşte

Cândslăbeşti semnificativ, partea ţesutului adipos care se află labaza organelor genitale se va reduce şi ea, iar penisul va părea mai mare. Însănu poate fi vorba în nici un caz de creşterea dimensiunii lui.

Bărbaţiinu pot avea orgasme multiple

Foartefals. Chiar dacă sunt foarte rare, ele există. Chiar dacă orgasmele multiplesunt caracteristice mai degrabă femeilor (aproximativ 30% dintre ele leexperimentează), există unii bărbaţi norocoşi care au declarat că au avutorgasme recurente fără să-şi piardă erecţia.

Folosireaa două prezervative suprapuse în timpul aceluiaşi act sexual oferă mai multa siguranţă

Dacăfaceţi acest lucru riscaţi să deveniţi părinţi. În timpul actului sexual,datorită fricţiunii, acestea se pot rupe foarte uşor. Aşa că, un singurprezervativ oferă mult mai multă siguranţă.

Dupăce te căsătoreşti, cantitatea şi calitatea sexului scad

Esteadevărat că unele lucruri care la începutul relaţiei te făceau să tresari deemoţie, devin, cu timpul, obişnuinţă. Nici sexul nu face excepţie. Însă o bunăcomunicare, o bună intercunoaştere şi multădragoste vor face ca sexul să fie din ce în ce mai bun odată cu trecereatimpului. Chiar şi după ani buni, veţi descoperi zone erogene de care poatehabar nu aveaţi.

Mărimeapenisului garantează plăcerea

Şida şi nu. Dacă de exemplu femeia are doar orgasm clitoridian, mărimea chiar nucontează. Adevărul este că mărimea contează, iar asta pentru că există terminaţiinervoase şi în adâncimea vaginului. Apoi, cum şi zona de intrare în vagin estefoarte sensibilă, grosimea penisului devine importantă. O formulă 2 în 1 aretoate şansele să producă extaz. De fapt, întrebarea e: Mare sau groasă?

Negriisunt mai dotaţi

Adevărat.Confom iVillage, negrii au penisul mai lung şi mai gros. Pe ultimul loc, cucele mai mici organe sexuale sunt asiaticii.

PunctulG nu există

Anumiţidoctori declară sus şi tare că nu există nici un punct cu puteri excitantemiraculoase, alţii însă garantează că exact pe partea superioară a pereteluivaginal se ascunde misteriosul şi renumitul punct G.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-02-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image