2017-01-20 06:04

SPECIAL


Monica Columbeanu: Dincolo de avantajele materiale, Irina are nevoie de dragostea mamei VEZI IMAGINI

 |  10:43
Monica Columbeanu: Dincolo de avantajele materiale, Irina are nevoie de dragostea mamei VEZI IMAGINI

Monica Columbeanuscrie, în cererea de recurs la decizia prin care Judecătoria Buftea i-aîncredinţat-o pe Irina temporar, lui Irinel Columbeanu, că indiferent cât demulţi bani sau avantaje materiale i-ar oferi acesta, micuţa are nevoie dedragostea şi căldura mamei, relatează stirileprotv.ro.

Încererea de recurs, care are şase pagini, Monica Columbeanu scrie că"indiferent ce condiţii de viaţă ar avea în locuinţa de la Izvorani,indiferent cât de mulţi bani sau avantaje materiale i-ar oferi tatăl, acestea nuvor putea înlocui niciodată dragostea şi căldura mamei", conform .

Monica argumentează căfetiţa a crescut lângă ea şi mama ei şi că sunt foarte ataşate, micuţa avândcondiţiile "necesare bunei dezvoltări''.

"IrinelColumbeanu a devenit interesat de fiica noastră în momentul în care a înţelescă mă pierde, folosind copilul pentru a se răzbuna pe mine" , mai scrie Monica Columbeanu.

Ea face referire şi lafilmuleţul în care soţul său apare în situaţii compromiţătoare. "Acirculat un filmuleţ cu soţul meu în situaţii compromiţătoare, ceea ce m-adeterminat să mă distanţez de acesta pentru a-i da posibilitatea să segândească dacă doreşte să trăiască într-un mediu familial sau dacă doreşte săfie liber", mai scrie Monica.

Aceasta mărturiseştecă a fost profund afectată de cele întâmplate şi că i-a atras atenţia luiIrinel că ar putea să dispară din viaţa lui, ea adăugând însă că nu vrea să semute definitiv în Statele Unite.

Pe de altă parte, IrinelColumbeanu a revocat actul de donaţie privind apartamentul de pe CaleaVictoriei şi i-a cerut Monicăi să părăsească imobilul.

Magistraţii care audispus ca Irina Columbeanu să rămână temporar în grija tatălui ei afirmă, înmotivarea deciziei, că între niciunul dintre cei doi părinţi şi copilul învârstă de cinci ani nu există o legătură "foarte puternică", însăcondiţiile oferite ei de tată sunt "preferabile".

"Instanţaapreciază, raportat la toate elementele menţionate anterior, că reclamanta pârâtănu face dovada unor condiţii de locuit adecvate, stabile şi similare cu celeanterioare în care a crescut minora, după cum nu face dovada nici a existenţeiunei legături foarte puternice între mamă şi copil. Chiar dacă această din urmăobservaţie este pe deplin aplicabilă şi în cazul pârâtului reclamant, instanţaremarcă, totuşi, faptul că probatoriul sumar îngăduit în această procedurăpermite a trage concluzia că pârâtul reclamant beneficiază de condiţiipreferabile, care pot crea minorei un mediu optim pentru dezvoltare", searată în motivarea deciziei de luni prin care Judecătoria Buftea a stabilit caIrinel Columbeanu să primească temporar custodia copilului, până lasoluţionarea definitivă a divorţului.

Instanţa a avut învedere, în luarea deciziei, faptul că, pe de-o parte, Monica Columbeanu asusţinut, în faţa instanţei, că locuieşte într-un apartament în centrulCapitalei, care i-a fost donat de Irinel Columbeanu în timpul căsniciei.Donaţiile între soţi în timpul căsniciei sunt revocabile însă, omul de afacerianunţând chiar că intenţionează să anuleze actul de donaţie, autentificat labiroul notarial al Ioanei Popescu Tăriceanu, soţia fostului premier liberalCălin Popescu Tăriceanu.

În plus, IrinelColumbeanu a depus la instanţă o copie după un "card de identificare"emis de autorităţile din statul american California, conform căruia MonicaColumbeanu ar avea un domiciliu stabil în Los Angeles până cel puţin în august2011.

În al treilea rând, unraport de evaluare psihologică a arătat că Irina Columbeanu nu mai vrea săajungă în America, ea rugându-se "lui Moş Crăciun" să o ajute să nuse mai întoarcă niciodată la colegii de la grădiniţa de peste ocean.

Având în vedere faptulcă fiica celor doi are o problemă la gândul că ar reveni în California, pe de-oparte, şi situaţia locativă ambiguă a mamei ei, pe de altă parte, instanţa adecis să-i acorde temporar lui Irinel Columbeanu custodia copilului.

"Instanţaobservă, pe baza actelor depuse în acest stadiu, fără a analiza în fond aceastăchestiune litigioasă, că pârâtul reclamant face dovada cel puţin a aparenţeiunui domiciliu stabil, pe când reclamanta pârâtă nu produce astfel de dovezi:dimpotrivă, actele depuse par a contura o situaţie de relativ provizorat",afirmă judecătorii ilfoveni în motivarea deciziei lor în chestiunea custodieitemporare a copilului soţilor Columbeanu.

Instanţa JudecătorieiBuftea a respins, luni, cererea Monicăi Columbeanu de a-i fi încredinţatăfetiţa până la pronunţarea unei decizii definitive în cazul divorţului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-02-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image