2018-12-19 09:40


NASA anunţă o descoperire umitoare pe Marte

 |  21:12
NASA anunţă o descoperire umitoare pe Marte

O fotografie publicată recent de NASA este cel puţin surprinzătoare. În imagine poate fi distins un chip uman care pare a fi o mască, sculptat într-o rocă de pe Marte. Fotografia a fost făcută de roverul Opportunity, undeva în zona denumită Craterul Concepcion.

Potrivit Daily Mail, legendele spun că asirienii din antichitate au dezvoltat o navă spaţială cu care au ajuns pe Marte, unde ar fi dus statui ale zeului lor.

Cei care au studiat în detaliu fotografiile trimise, luni, de roverul Opportunity susţin că au identificat printre pietrele de pe Marte două care prezintă chipul zeului babilonian al ştiinţelor, Nabo.

NASA anunţă o descoperire umitoare pe Marte
zoom
Specialiştii NASA nu consideră, însă, important să studieze aceste roci spunând că este vorba de o piatră "sculptată" de fenomenele meteorologice. "După cum puteţi observa, este vorba de o piatră naturală situată la marginea unui crater, nu o sculptură făcut de vreo civilizaţie antică. Totuşi este foarte bine că oamenii îşi folosesc imaginaţia şi profită de accesul public la imaginile luate de pe Marte de rover", a transmis NASA, printr-un purtător de cuvânt.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-23

TAGURI: nasa, marte,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARE NASA
23 Noi 2015

CE ANUNTA NASA? CA FABRICATI TITLURI CA NISTE JURNALISTI JEGOSI? Mancati rahat cu polonicul sau poate pe mama voastra care o cunosc multi intim dar nu ii stiu numele, o cheama NASA si a anuntat ea ceva. Prima oara cand accesez acest site si NU mai intru niciodata pe el. Sa muriti sanatosi.
Random imageUltimele stiri


loading...