2019-01-21 22:16


N-o să-ți vină să crezi pe ce a aruncat Bill Gates 40 de milioane de dolari

 |  12:07
N-o să-ți vină să crezi pe ce a aruncat Bill Gates 40 de milioane de dolari

Miliardarul american Bill Gates nu mai are pe ce își cheltui milioanele de dolari și s-a gândit că n-ar strica să arunce 40 de milioane de dolari pentru finanţarea unui laborator de cercetare care vrea să creeze vaca perfectă, scrie Le Figaro, citat de Ziarul Financiar.

Viitoarea vacă a lui Bill Gates va putea produce la fel de mult lapte ca o vacă din Europa şi va rezista la încălzirea globală. Fondatorul Microsoft a investit milioanele de dolari în Alianţa mondială pentru medicamentele destinate bovinelor, GALVmed, un ONG cu sediul în Edinburgh care realizează cercetări în domeniul vaccinării bovinelor şi genetică.

Bill Gates se lansează în acest nou proiect "genetic" după ce a investit în 2017 în carnea artificială împreună cu alţi doi miliardari, Richard Branson, fondatorul Virgin, şi Jack Welch, fostul CEO al General Motors,. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-31

TAGURI: bill gates, vaca perfecta, milioane dolari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
31 Ian 2018

E omul familiei Bush. Pt ei face bani, daca el iese cu averea aceasta imaginati-va cat cotizeaza la stapan
LEVST.
03 Feb 2018

Doua proiecte excelente, care previzualizeaza lumea ideala, animalele vor fi folosite doar pentru lapte , oua, etc.(si nu pt. carne), pentru ca, carnea sintetica va deveni populara si chiar mai ieftina, la care se adauga alte avantaje, precum dozajul de grasime, inexistenta transmiterii anumitor boli la om, etc.
Random imageUltimele stiri

loading...