2017-01-19 04:37

SPECIAL


O româncă face senzaţie în muzică. Cine i-a depăşit pe Rihanna şi David Guetta în topurile din Europa - VIDEO

 |  12:51
O româncă face senzaţie în muzică. Cine i-a depăşit pe Rihanna şi David Guetta în topurile din Europa - VIDEO

Alexandra Stan, otânără de 22 de ani din Constanţa, a reuşit să îi depăşească în topuri peRihanna şi David Guetta, cu piesa sa "Mister Saxobeat".

Alexandra Stan este mai tare decat Rihanna sauDavid Guetta în topurile din Marea Britanie, Franţa şi Spania şi a înnebunitcluburile din Europa cu "Mister Saxobeat". Chiar de la lansare aajuns în vârful topurilor, iar succesul a luat-o prin surprindere, informează ."Eu fiind din Constanţa,un oras mic, nu eram obişnuită să cânt pe scene mari. Viaţa mea s-a schimbatradical. Nu mai am timp să ies cu prietenii. Eu în domeniul muzical nu am decâtun an de canto, dar nu cred că asta este cel mai important. Contează să ai câtepuţin din toate, să fii foarte pregătit pentru munca fizică şi să ai un corprezistent, să dormi două-trei ore pe noapte", spune Alexandra Stan.

Iar reteţa a datroade. A fost numărul 1 în Franţa, Canada, Spania,Rusia, iar de curând a aflat că piesa sa este cea mai ascultată şi în MareaBritanie."I-am surclasat pe David Guetta şi pe Rihanna. Dacă stau să mă gândesc, nurealizez, e Rihana totuşi!", povesteşte Alexandra.Alexandra are o piesă nouă, care se numeşte "Get Back", iar acumlucrează la un videoclip şi intenţionează să lanseze anul acesta şi primul săualbum.

Alexandra Stan nu estesingura româncă ce face carieră în industria muzicală din afara ţării.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image