2017-01-17 15:04

SPECIAL


O româncă se numără printre damele de companie vizate în ancheta Procuraturii din Milano contra lui Silvio Berlusconi

 |  12:16
O româncă se numără printre damele de companie vizate în ancheta Procuraturii din Milano contra lui Silvio Berlusconi
O româncă se numără printre cele zecepresupuse dame de companie care ar fi avut relaţii intime cu Silvio Berlusconi,afirmă oficiali din cadrul Procuraturii din Milano, tânăra participând,potrivit altor surse, inclusiv la dineul organizat în cinstea premierului rusVladimir Putin.

Potrivit unor surse judiciare milaneze citatede ediţia online a ziarului Il Tempo, procurorii au cerut Camerei Deputaţilorsă aprobe percheziţionarea apartamentelor din Milano în care locuiesc cele zecetinere suspectate că ar fi prestat "activităţi de prostituţie" decare ar fi beneficiat premierul Silvio Berlusconi. Potrivit presei italiene,apartamentele le-au fost oferite tinerelor spre locuit chiar de şefulGuvernului italian, în schimbul "serviciilor" prestate.

Este vorba de opt apartamente situate pestrada Olgettina din Milano, într-un complex supranumit "palatulprotejatelor", şi de alte două în Piaţa Velasca şi din cartierul Largo laFoppa.

Potrivit magistraţilor, tinerele suspectatecă ar fi avut relaţii şi ar fi primit bunuri din partea lui Berlusconi suntgemenele Imma şi Eleonora De Vivo, balerina Garcia Polanco, Barbara Guerra,Elisa Toti, românca Ioana Vişan, Iris Berardi, Arisleida Espinosa, BarbaraFaggioli şi Alessandra Sorcinelli.

Potrivit ziarului La Repubblica, surse dinanturajul tinerelor afirmă că acestea, inclusiv dama de companie româncă, auparticipat inclusiv la dineul organizat în aprilie 2010 în cinstea premieruluirus Vladimir Putin.

În septembrie 2009, presa italiană relatasecă dama de companie româncă Ioana Vişan, acum în vârstă de 22 de ani, ar fiîntreţinut relaţii sexuale cu Silvio Berlusconi în schimbul unor sume de bani.

Procurorii italieni au anunţat luni căanchetează dacă cel puţin zece tinere invitate de premierul Silvio Berlusconila o petrecere organizată în aprilie 2010 în onoarea omologului său rusVladimir Putin erau dame de companie. Pe 25 aprilie 2010, la reşedinţa luiBerlusconi din Arcore (la nord de Milano) a fost invitată minora marocană Rubyalături de alte zece tinere, cu ocazia unui dineu privat organizat în onoareapremierului rus Vladimir Putin.

Procuratura din Milano a iniţiat o anchetăpenală care îl vizează pe premierul Silvio Berlusconi, suspectat de trafic deinfluenţă şi relaţii sexuale cu o prostituată minoră.

Potrivit procurorilor, Berlusconi a încercatsă ascundă faptul că a avut relaţii cu o prostituată minoră, abuzând decalitatea de premier, în mai 2010, şi cerând poliţiei din Milano să oîncredinţeze pe adolescenta marocană Karima "Ruby" El Mahrougconsilierului regional Nicole Minetti (membru PdL).

Procurorii au stabilit deja că adolescentamarocană s-a aflat pe 24, 25 şi 26 aprilie în vila Gernetto (situată în Lesmo,la nord de Milano). Însă, în seara de 25 aprilie, adolescenta şi alte zecetinere au participat la dineul privat organizat în cinstea lui Vladimir Putin.Petreceri în cinstea lui Putin au avut loc în vilele lui Berlusconi din Arcoreşi Lesmo (ambele situate în apropiere de Milano).

În acest context, procurorii milaneziîncearcă să stabilească dacă tinerele invitate făceau parte din echipa deprotocol sau erau dame de companie care prestau relaţii sexuale.

În noiembrie 2010, ministrul italian deInterne, Roberto Maroni, recunoştea că Silvio Berlusconi s-a interesatpersonal, prin telefon, de situaţia adolescentei de origine marocană careafirmă că a avut relaţii intime cu el, în momentul în care aceasta fusesereţinută pentru furt. Roberto Maroni a declarat că poliţia a respectatprocedurile legale de identificare a adolescentei Karima El Mahroug (aliasRuby), care fusese reţinută pentru un presupus furt. Ulterior, tânăra - care aîmplinit 18 ani pe 1 noiembrie 2010 - a fost eliberată în custodia lui NicoleMinetti, fostul dentist al lui Berlusconi şi reprezentant al PdL în ConsiliulRegional.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 74 de ani,este suspectat că a avut relaţii intime cu minora de origine marocană Ruby, iarpresa relatase că Biroul primului-ministru intervenise telefonic pentrueliberarea acesteia, afirmând în mod fals că este nepoata lui Hosni Mubarak. Înacest caz, trei apropiaţi ai premierului - Dario "Lele" Mora,specialist în impresariat artistic, Nicole Minetti, fostul dentist al luiSilvio Berlusconi, şi Emilio Fede, directorul redacţiei de ştiri a postuluiRete4 - sunt cercetaţi pentru favorizarea prostituţiei, după ce adolescenta deorigine marocană Ruby R., a declarat că, minoră fiind, a fost invitată la petreceridesfăşurate în vila lui Berlusconi din zona Arcore (în apropiere de Milano) şia avut relaţii intime cu şeful Guvernului italian.

Adolescenta fusese reţinută în mai de poliţiaitaliană, care o suspecta de furtul a aproximativ 3.000 de euro şi unor bijuteriidin casa unei prietene. Se pare că, deşi afirmase iniţial că avusese relaţiiintime cu Silvio Berlusconi, Ruby şi-a schimbat declaraţia în faţaanchetatorilor, spunând că nu s-a întâmplat aşa ceva şi că oricumprimul-ministru ştia că are 24 de ani, nu 17. Ruby a recunoscut că a participatla trei petreceri organizate în vila lui Berlusconi, alături de alte zece damede companie. Minora marocană le-a spus anchetatorilor că participase la un jocerotic numit "bunga-bunga". În replică, Silvio Berlusconi a declaratcă îi place "viaţa" şi îi plac "femeile", subliniind că nudatorează nimănui explicaţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-04-10Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image