2018-12-13 12:59


Oamenii au ieşit din nou în stradă: să cânte în memoria Colectiv

 |  22:36
Oamenii au ieşit din nou în stradă: să cânte în memoria Colectiv

Aproximativ 350 de persoane s-au adunat, vineri seară, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, pentru un concert dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Concertul, anunţat pe reţeaua de socializare Facebook, a început în jurul orei 19.30, când tinerii s-au adunat în Piaţa Universităţii. De jur împrejurul lor au fost candele aprinse şi bannere cu mesaje protestatare. Tineri cu chitare au cântat în centrul Capitalei piese semnate de Valeriu Sterian, Leonard Cohen, Pink Floyd, Metallica, Phoenix şi Cargo, relatează Mediafax.

De asemenea, persoanele prezente la adunarea de vineri, din Piaţa Universităţii, au venit pregătite cu versurile pieselor anunţate pe pagina de Facebook a evenimentului, pentru a-i putea acompania pe muzicieni.

"Muzica ne-a scos în strada, muzica ne va ţine în stradă. Fără scene şi amplificare. Unplugged. Multe chitare, voci bune şi linişte pentru a se auzi. Pentru a ne auzi suferinţa, pentru a ne plânge morţii, a ne ruga pentru supravieţuitori şi a celebra viaţa" - acesta a fost mesajul transmis pe contul de Facebook al comunităţii ColectivUnplugged, de care tinerii ce s-au adunat în Piaţa Universităţii au încercat să ţină cont.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

GALERIE MEDIA


TAGURI: strada, piata universitatii, colectiv unplugged, concert
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...