2019-03-22 14:27


Oferte tentante la Romexpo. Vacanţa de iarnă se poate cumpăra mai ieftin la Târgul de Turism

 |  18:53
Oferte tentante la Romexpo. Vacanţa de iarnă se poate cumpăra mai ieftin la Târgul de Turism
Cea de-a24-a ediţie a Târgului de Turism al României se va desfăşura în perioada 21-24octombrie la complexul expoziţional Romexpo din Bucureşti şi va reuni peste 140de companii de profil. Desfăşurat sub patronajul Ministerului DezvoltăriiRegionale şi Turismului, care va participa şi în calitate de expozant, ediţiade toamnă a târgului va reuni peste 140 de firme din 15 state.

Suprafaţatotală a târgului este de 5.000 de metri pătraţi. La eveniment vor participaautorităţi din domeniul turismului din ţară şi din străinătate, asociaţiipatronale şi de afaceri, turoperatori, agenţii de turism, hoteluri şi pensiuni,care vor prezenta ofertele pentru Crăciun şi Anul Nou, pentru destinaţii deschi, city break-uri, circuite, alte destinaţii europene sau exotice, tururi culturale sau de aventură, oferte de weekend,programe de wellness&spa etc.

La ediţia de toamnă atârgului va participa şi nou înfiinţata Asociaţie pentru Turism Bucureşti,precum şi Consiliile Judeţene Alba,Covasna, Harghita, Hunedoara. Vor participa, de asemenea, cu programe depromovare turistică, asociaţii patronale şi profesionale: Asociaţia pentruPromovarea Turismului Bucureşti, Asociaţia de Ecoturism din România, AsociaţiaTuristică Vendelvaerde Borsec, Organizaţia Patronală a Turismului Balnear dinRomânia.

Potrivitorganizatorilor, participarea internaţională este semnificativă, 30% dintreexpozanţi provenind din străinătate. Vor fi prezentate, la tarife atractive,destinaţiile pentru vacanţa de iarnă în ţări europene sau în zone exotice atâtde către autorităţile pentru promovarea turismului din Bulgaria, Egipt, Italia,Republica Dominicană, Republica Moldova, cât şi în standurile de promovareturistică organizate, în premieră, de unele ambasade acreditate de Bucureşti :Africa de Sud, Bulgaria, Cipru, Chile, Cuba, Egipt, Emiratele ArabeUnite, Indonezia, Irak, Iran, Macedonia, Malaiezia, Pakistan, Peru, Slovacia,Siria, Turcia,Venezuela şi Qatar. Totodată, la standul Chile va fi prezentatăexpoziţia aniversară de fotografie care marchează 200 de ani de la creareaacestui stat.

În perioada Târgului voravea loc seminarii organizate de Camera de Comerţ şi Industrie a Românieiprivind „Modul de accesare a fondurilor europene în cadrul Programului OperaţionalRegional: Axa 5.2 crearea/dezvoltarea/modernizarea infrastructurilor specificepentru valorificarea durabilă a resurselor naturale şi pentru creştereacalităţii serviciilor turistice”.

De asemenea, în cadrulparticipării, în premieră, a Asociaţiei pentru Turism Bucureşti la ediţia detoamnă a Târgului, se vor desfăşura spectacole de muzică tradiţionalăromânească, piese de teatru pentru cei dornici să trăiască atmosferaBucureştiului de altădată, dar şi din folclorul românesc pentru copii (teatreleŢăndărică şi Ion Creangă).

În aceeaşi perioadă vaavea loc cea de-a 18-a ediţie a ROMHOTEL - expoziţie internaţională dearhitectură, echipamente, dotări şi mobilier pentru hoteluri şi restaurante, lacare participa 100 de firme expozante şi DENTA - Expoziţia Internaţională deMedicină şi tehnică dentară – ediţia de toamnă, care a ajuns la cea de-a 24-aediţie şi se va desfăşura între 20 şi 23 octombrie. Tarifulbiletului de intrare la târg este de 5 lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-12-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...