2017-01-20 16:04

SPECIAL


Operaţie de excepţie în România: o femeie a devenit bărbat

 |  15:27
Operaţie de excepţie în România: o femeie a devenit bărbat
A devenit bărbat peste noapte! Estevorba despre o femeie, până ieri, în vârstă de 35 de ani, care şi-a schimbatsexul. Operaţia a fost făcută de o echipă de medicii de la Spitalul Clinic deChirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti. Operaţia a durat 14ore şi a fost realizată de o echipă formată din zece cadre medicale, transmiteRealitatea.net.

Cristian Niţescu (foto deschidere), mediculcoordonator din echipa care a efectuat operaţia a precizat că stareapacientului este bună şi că acesta rămâne sub monitorizare.

"După această operaţie, va urma, după 3 - 4 săptămâni, o evaluareurologică. După această evaluare, dacă lucrurile merg bine, el va putea urinape cale normală. Când se va întâmpla, este un prim succes. Din punct de vederesexual, lucurile sunt departe. Pentru că acest neo - penis va trebui armat fiecu os, fie cu coastă, fie cu proteze peniene", a explicatdoctorulCristianNiţescu, cel care a coordonat echipa de medici întimpul operaţiei.

Potrivit medicilor, intervenţia de schimbare de sex de la femeie la bărbateste mult mai dificilă, presupunând mai multă rigoare chirurgicală decâtoperaţiile de schimbare de sex de la bărbat la femeie. Pacientul căruia i s-aimplantat un neo-penis se află în prezent sub atenta supraveghere şimonitorizare medicală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-07-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ZIDEIARNA
01 Iun 2011

ce este mai frumos pentru aceast(a ) dement(a) CNASS a platit -decontat costurile. iar nenorocitii care au ghinionul sa fie bolnavi, si nu la tartacuta.....cumpara medicamente in spitalele din tara in draci..... deci in sanatate facem din vulva penis,ca asa vrea un ( O) dezechilibrat da nu avem bani de aspirina...

Adauga un comentariu

Random image