2017-01-23 21:00


OPOTERAPIA - o metodă antică de tratament

 |  17:55
OPOTERAPIA - o metodă antică de tratament

Una dintre cele mai rare practici de recăpătare asănătăţii, folosită de ing. Lucreţia Brezeanu, este opoterapia, mai precisingerarea unor anumite organe de origine animală în stare crudă, în funcţie deafecţiunea suferită de pacient.

Măduvacrudă de oaie e bună pentru scleroza în plăci

Broun-Sequard, un celebru fiziolog francezcare a trăit în jumătatea a doua a secolului trecut, a fost acela care aridicat cel dintâi, din punct de vedere practic, problema tratamentului cuextrase de organe, acolo unde lipsea un organ sau funcţia lui deveniseinsuficientă. Ulterior, s-a constatat că folosirea extractelor din acesteorgane are rezultate mult mai bune. Azi,laboratoarele de specialitate obţin extrase active în stare chimică pură, dincele mai multe organe. De-a lungul timpului, opoterapia a constituit o bazăpentru dezvoltarea endocrinologiei.

În cura propusă deing. Lucreţia Brezeanu, pacientul mănâncă anumite organe crude de origineanimală, în funcţie de boala de care suferă. Toate vor fi foarte proaspete, chiar atunci tăiate, dacăse poate. De exemplu: dacă cineva este bolnav de ficat, pentru vindecaretrebuie să consume ficatul crud al unui animal omnivor. Pentru scleroza înplăci se foloseşte măduva de oaie, iar pentru hepatita C, bioterapeuta trateazăbolnavii cu ficat crud de purceluş. Pentru afecţiunile oculare utilizeazăochiul de rac. „Acest tratament neconvenţional, în care recomand pacienţilor,pe lângă o detoxifiere în prealabil a organismului, consumarea în stare crudă aunor organe de animale, omnivore sau ierbivore, se mai numeşte şiorganoterapie”, explică ing. Lucreţia Brezeanu.

Testicule de mistreţpentru tratarea impotenţei

În maladia Alzheimer bolnavului i se recomandă creiercrud şi proaspăt de oaie. Ce se întâmplă, de fapt, în timpul acesta? „Practic,se face o revitalizare a celulei bolnave cu ajutorul unor celule animalesănătoase şi astfel mecanismului biochimic îi este întreţinută starea defuncţionare”, explică Lucreţia Brezeanu. Tot prin opoterapie sunt tratate omultitudine de afecţiuni, cum ar fi: artrita, stresul, afecţiunile cardiace,tulburările hepatice, artroza, tulburările de menopauză sau tiroidiene.Străvechea metodă era utilizată în antichitate de Plinius cel Bătrân, carefolosea pentru tratarea bolilor hepatice ficatul de lup, iar pentru combatereaimpotenţei, testiculele de mistreţ.

Frica de insecteprevesteşte o boală de nervi

Inginer chimist, inspector şi evaluator de mediu, custudii de biochimie, ing. Lucreţia Brezeanu a lucrat în cercetare aplicată 20de ani. A participat, şi continuă să o facă, la sesiuni de comunicări cu temede chimie şi biochimie aplicată, construcţii, terapii naturale, ortogenie şiparapsihologie. Chimista a elaborat şi aplicat terapia regenerativ-recuperativăBRIO. Totodată, a întocmit un compendiu de terapii tradiţionale, naturale dintoate timpurile şi din toate locurile, verificate academic. „Cercetez cuatenţie fiecare pacient, spune terapeuta. Chiar şi culoarea transpiraţiei lăsatepe lenjeria albă poate indica semnele unei boli. Atunci când ea este roşiearată leucemie, galbenă indică probleme cu bila, cenuşie cu hipofiza, cărămiziepentru scleroză, iar dacă este abundentă sunt semne de epuizare fizică. Ştiaţică în medicina chineză pasiunea pentru anumiteanimale poate indica predispoziţia individului pentru diferite afecţiuni? Ceicare iubesc pisicile pot avea probleme cu ficatul, iar oamenii care fac opasiune pentru broaştele ţestoase au pălmânii slabi. Dar şi frica de anumiteanimale poate aduce indicii asupra viitoarelor afecţiuni. Teama de insecteprevesteşte o boală de nervi.”

Foto: Razvan Mateescu


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image