2017-01-19 15:22

SPECIAL


Petrecere de Anul Nou la spa. GALERIE FOTO!

 |  21:00
Petrecere de Anul Nou la spa. GALERIE FOTO!

Aromele de mere coapte şi turtă dulce duc cu gândul la copilărie, iar miresmele de vin fiert şi cârnăciori fripţi vă ispitesc de la distanţă. Pentru o stare de bine încercaţi un mix: relaxarea prin hidroterapie sau masoterapie cu destinderea şi aerul curat din natură!

Târg cu surprize dulci la Braşov

Moş Nicolae inaugurează la Braşov un Târg de Crăciun exact ca în orăşelul Nürnberg, de unde nu lipsesc specialităţile gastronomice germane, austriece şi elveţiene. La căsuţele rustice găsiţi cârnăciori, caşcaval topit în pâine şi condimente de tot felul. Pofticioşii se pot bucura la discreţie şi de turtă dulce, fructe confiate şi migdale trase în zahăr. Serile sunt animate de concerte susţinute de trupe de renume şi de surprize pe gheaţă. Copiii vor fi cei mai fericiţi, pentru că se pot plimba cu trenuleţul sau cu maşinuţe  şi îşi vor da întâlnire cu Moş Crăciun. Tot pentru ei, comercianţii aduc în Târg vinul fără alcool, realizat din plante şi fructe, cu arome de portocală sau ciocolată. Pentru casă există suveniruri dragi: podoabe din cristal, reni în miniatură şi păpuşi numai bune de împodobit bradul. Se dau premii pentru cea mai haioasă scrisoare trimisă Moşului, cel mai reuşit desen şi cea mai iscusită Crăciuniţă care împachetează cel mai frumos cadou.

Spa la 0 grade în Băile Felix

Când afară ninge, nu e senzaţie mai plăcută ca o bălăceală în piscinele cu ape termale călduţe cu temperaturi  între 35 şi 40°C.  Turiştii preferă să continue petrecerea de Revelion la ştrandul Apollo, unde sunt prezenţi încă de la ora şase dimineaţa pe 1 ianuarie. Înotul în piscinele în aer liber de la Băile Felix vă ajută să topiţi caloriile acumulate de sărbători şi să obţineţi o sănătate de fier chiar la primele ore ale Noului An. Factorii naturali de cură au efecte benefice în tratarea afecţiunilor reumatismale în principal.

Legendele vorbesc despre secretele acestor locuri fără de seamăn, unde natura s-a întrecut pe ea însăşi, unde obiceiurile au căpătat mister şi unde trecătorul e prins de vraja tămăduitoare a apelor înzestrate cu puteri nebănuite. Hotelul Termal, aflat la liziera pădurii, este un adevărat templu al relaxării în care vă aşteaptă destinderea în piscinele cu apă termală, în băile de plante, la duşul subacval, sau la masaj drenolimfatic şi jacuzzi. Elementele active din ape au un efect benefic asupra întregului organism, creând reacţii lente, plăcut suportabile. Astfel de tratamente sunt recomandate în afecţiuni reumatice inflamatorii,  degenerative, posttraumatice şi afecţiuni ale sistemului nervos central şi periferic. De asemenea, se pot trata unele afecţiuni metabolice şi se realizează terapii antistres. În centrul de wellness  puteţi beneficia de masaje  relaxante şi tonifiante cu uleiuri aromate. Pentru ten, alegeţi tratamente cu produse româneşti Gerovital şi Aslavital, renumite în întreaga lume, care au rezultate miraculoase după cure de două-trei săptămâni. Aveţi mai multe motive pentru a rezerva un sejur aici: un hotel renovat, cu posibilităţi multiple de tratament pentru prevenire, întreţinere şi vindecare, dar şi amplasarea acestuia la liziera pădurii într-o staţiune cu un bioclimat sedativ (ierni blânde şi veri fără călduri excesive). Este locul ideal de unde puteţi porni în drumeţii.

Obiceiuri cu  crai

De Revelion, alături de petrecerile tradiţionale puteţi să practicaţi sporturile de iarnă şi să vizitaţi atracţiile turistice din apropiere: Peştera Urşilor, cu temperatura  constantă tot timpul anului (+10°C),  muzee şi case memoriale în Oradea. Schiul, snowboardul şi săniuşul sunt disponibile pe pârtiile de la Stâna de Vale şi Arieşeni. De asemenea, puteţi face plimbări în pădure printre fulgii de nea. În zona Ardealului veţi putea asista la obiceiul crailor, jocul caprei şi mersul cu steaua, parte din obiceiurile şi tradiţiile locului. Foarte popular este şi Viflaiemul, o dramă religioasă care înfăţişează misterul Naşterii Domnului, la care participă copii, interpretându-l pe Irod, Cei trei Crai de la Răsărit, Soldatul, Preotul, Ciobanii şi Îngerul.

Buziaş, staţiunea pe placul inimii

Pe terasa superioară a Timişului, la contactul dintre Câmpia Banatului de Est şi dealurile bănăţene, se află un tărâm care ascunde în adâncuri cel mai bogat izvor de apă minerală din vestul României. Legenda spune că, la început, satul Buziaş era răsfirat şi în întregul hotar al aşezării era mare lipsă de apă de băut. La un singur sălaş, aşezat într-o pădurice frumoasă, exista apă bună, în apropierea casei în care locuia moş Bizieş, un bătrân bun şi sfătos. Sătenii au băut apă de la izvorul moşului şi gustul acrişor şi răcoritor i-a determinat să se mute în zonă. Locul izvorului era în parcul staţiunii, iar urmaşii bătrânului au dat numele aşezării Baziaş. În anul 1984 s-a amenajat buveta Izvorul Moş Bazieş, care are pe soclul legenda şi indicaţiile terapeutice ale apelor provenite de la izvor. Apele minerale sunt carbogazoase, clorurate, magneziene, calcice şi sunt folosite pentru tratarea afecţiunilor cardiovasculare, a reumatismelor degenerative, afecţiunilor neurologice periferice, dar şi a celor digestive. Hotelul Parc, complet renovat şi reclasificat la 3 stele, poate fi declarat un adevărat prieten al inimii, în a cărui bază de tratament veţi experimenta diverse proceduri fie terapeutice, fie proceduri spa: fizioterapie, hidroterapie, sau masaje, jacuzzi, drenaj limfatic, duş subacval, saună.

Apuseni, peşteri spectaculoase

Sejurul de Revelion în Băile Felix la Hotel Termal 3* costă de la 967 de lei/pers./pachet, cazare 2-7 nopţi, în funcţie de pachetul ales, în cameră dublă cu mic dejun, acces la piscine, masă fisă cont: 30 de lei/pers./zi, masă festivă de Revelion, Carnaval. Oferta este valabilă în perioada 27 decembrie 2011 - 3 ianuarie 2012. Dacă vremea este frumoasă, merită să faceţi un popas la Peştera Urşilor impresionantă prin dimensiunile sale carstice. Mastodontul, Draperiile din galeria urşilor, lacul cu nuferi, stalactitele şi stalagmitele de tipul macaroanelor sunt numai câteva din frumuseţile arhitectonice create de natură în adâncurile acestei peşteri.Transilvania Travel, www.transilvaniatravel.com, tel.:021.318.88.06.

Buziaş, gustare în avion

Revelionul în Buziaş la Hotel Parc 3* are un tarif de la 803 lei/pers./pachet pentru 3 nopţi cazare în cameră dublă cu mic dejun, cina de bun venit, cina de Revelion, cina festivă. Hotelul oferă acces gratuit la sala de fitness, saună, jacuzzi. Oferta este valabilă în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie 2012. Pentru o gustare mai specială alegeţi Aviabar -  modelul sovietic al avionului Tupolev, amenajat ca bar cu 24 de locuri. Aici se pot servi, într-o ambianţă muzicală retro, o gamă variată de băuturi răcoritoare, cocteiluri, prăjituri, îngheţată precum şi diverse produse de fast-food. La cerere se organizează petreceri pentru copii, zile onomastice într-o ambianţă unică, serviţi de o stewardesă. Transilvania Travel, www.transilvaniatravel.com, tel.: 021. 318.88.06.

Braşov, suveniruri de la Aladin

Hotelul Capitol, amplasat în centrul Braşovului, este locul potrivit pentru evenimente festive. Pachetul de Revelion costă de la 546 lei/pers./pachet, cazare 2-3 nopţi, în funcţie de pachetul ales, mic dejun, masa de Revelion la restaurantul Hotelului Capitol sau la restaurant Cetate, facilităţi pentru copiii până la 12 ani, aceştia beneficiind de gratuitate la cazare fără pat suplimentar. Oferta este valabilă în perioada 30 decembrie 2011– 2 ianuarie 2012.  Pentru cadouri inedite, dar şi romantice, exploraţi magazinul Aladin cu obiecte decorative din sticlă, ceramică, lemn şi pietre fine, casete de bijuterii, lămpi de aromoterapie şi uleiuri eterice.  Detalii pe .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-01

Mai multe imagini:
Petrecere de Anul Nou la spa. GALERIE FOTO!
zoom
Petrecere de Anul Nou la spa. GALERIE FOTO!
zoom
Petrecere de Anul Nou la spa. GALERIE FOTO!
zoom

Petrecere de Anul Nou la spa. GALERIE FOTO!
zoom
Petrecere de Anul Nou la spa. GALERIE FOTO!
zoom
Petrecere de Anul Nou la spa. GALERIE FOTO!
zoom

Petrecere de Anul Nou la spa. GALERIE FOTO!
zoom
Petrecere de Anul Nou la spa. GALERIE FOTO!
zoom
Petrecere de Anul Nou la spa. GALERIE FOTO!
zoom


TAGURI: brasov, buziasComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image