2019-03-25 07:54


Premiile BAFTA 2017: Cel mai bun film - "LA LA LAND", Cea mai bună actriță – Emma STONE și Cel mai bun actor – Casey AFFLECK

 |  00:07
Premiile BAFTA 2017: Cel mai bun film - "LA LA LAND", Cea mai bună actriță – Emma STONE și Cel mai bun actor – Casey AFFLECK

"La La Land", musicalul regizat de Damien Chazelle, a ieșit triumfător duminică seara la cea de a 70-a ediție a premiilor Academiei britanice de Film (BAFTA), primind nu mai puțin de cinci trofee din cele nouă la care a fost nominalizat, relatează EFE și Reuters, preluate de Agerpres.

Comedia muzicală a primit premiul pentru cel mai bun film din partea Academiei britanice de film. Filmul cu Emma Stone și Ryan Gosling s-a impus la această categorie în fața producțiilor "Arrival", "I, Daniel Blake", "Manchester by the Sea" și "Moonlight".

La rândul lor, Emma Stone și Damien Chazelle au fost recompensați cu premiile BAFTA pentru cea mai bună actriță și, respectiv, cel mai bun regizor, pentru pelicula "La La Land".

Actrița Emma Stone s-a impus în fața lui Amy Adams ("Arrival"), Emily Blunt ("The Girl on the Train"), Meryl Streep ("Florence Foster Jenkins") și Natalie Portman ("Jackie").

Regizorul american Damien Chazelle, în vârstă de 32 de ani, care a câștigat și un Glob de Aur la aceeași categorie, s-a impus în fața lui Denis Villeneuve ("Arrival"), Ken Loach ("I, Daniel Blake"), Kenneth Lonergan ("Manchester by the Sea") și Tom Ford ("Nocturnal Animals").

„La La Land” a mai primit și premiile BAFTA pentru cea mai bună coloană sonoră și cea mai bună imagine.

Pe de altă parte, actorul american Casey Affleck ("Manchester by the Sea") a câștigat premiul BAFTA pentru cel mai bun actor într-un rol principal.

El s-a impus la această categorie a premiilor Academiei britanice de film în fața lui Andrew Garfield ("Hacksaw Ridge"), Jake Gyllenhaal ("Nocturnal Animals"), Ryan Gosling ("La La Land") și Viggo Mortensen ("Captain Fantastic").


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-13

TAGURI: la la land, bafta, emma stone, damien chazelle, casey affleck
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...