2017-01-17 21:43

SPECIAL


Primele imagini necenzurate cu prinţesa Diana după accidentul în care şi-a pierdut viaţa VIDEO

 |  18:07
Primele imagini necenzurate cu prinţesa Diana după accidentul în care şi-a pierdut viaţa  VIDEO

O fotografie şocantă a prinţesei Diana dupăaccidentul în care a decedat în 1997 va fi făcută publică pentru prima dată, încadrul unui documentar despre moartea sa.

Documentarul"Unlawful Killing", care va fi prezentat vineri în cadrulfestivalului de la Cannesîn această săptămână, este realizat de Keith Allen şi Mohammed Fayed, tatăl luiDodi al Fayed, care a murit în acelaşi accident, scrie .

Filmul de 90 de minuteinclude o fotografie alb-negru a Dianei, realizată la câteva momente dupăaccidentul din pasajul din Paris.În imaginea care nu a mai fost publicată până acum se pot distinge trăsăturileprinţesei şi părul său blond.

Fotografia necenzuratăva apărea în întreaga lume, dar nu şi în Marea Britanie.

Vestea că realizatoriifilmului vor folosi această fotografie a stârnit multe nemulţumiri în rândulprietenilor prinţesei Diana, care afirmă că aceasta este doar o tactică pentrua face bani.

Surse din partea CaseiRegale au declarat că fiii prinţesei Diana sunt oripilaţi de această veste şică nu vor comenta subiectul pentru a nu le face publicitate realizatorilorfimului.

În 2008, un juriu adecis că prinţesa Diana şi Dodi Fayed au murit din cauza şoferului Henri Paul,care a condus în stare de ebrietate.

Mohammed Fayed l-aacuzat pe prinţul Phillip că a muşamalizat accidentul în care Diana şi fiul săuau murit şi chiar a sugerat că prinţul Charles ar fi fost implicat, pentru aîmpiedica căsătoria Dianei cu fiul său musulman.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-09-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
11 Mai 2011

In 1997 a decedat printes a Diana,nu in 2007!

Adauga un comentariu

Random image