2018-06-22 00:58


Primul RESTAURANT autogrill din ROMÂNIA. Toţi ŞOFERII trebuie să ştie unde este amplasat

 |  16:04
Primul RESTAURANT autogrill din ROMÂNIA. Toţi ŞOFERII trebuie să ştie unde este amplasat

Primul restaurant de tip autogrill a fost inaugurat. Valoarea investiţiei se ridică la 1.450.000 de euro, iar locaţia a fost realizată în aproximativ un an şi jumătate.

Restaurantul ETU autogrill este amplasat pe DN 1, în localitatea Cornu, judeţul Prahova. Restaurantul dispune de 160 de locuri, atât în sală, cât şi pe terasă, scrie Mediafax. Meniul cuprinde burgeri, salate, pizza sau grilluri.

Restaurantul şi-a deschis marţi porţile, iar participanţii au fost fost întâmpinaţi de personaje din Star Trek. ”Având arhitectura futuristă şi specialităţile culinare create de chefi de top, primul autogrill din România este ideal pentru persoanele aflate în tranzit pe Drumul Naţional 1, dar şi pentru localnici. La ETU Autogrill vă punem la dispoziţie un meniu cu cele mai delicioase selecţii culinare. Aşteptăm clienţii să se bucure de o experienţă intergalactică, unică, la nava spaţială ETU Autogrill”, arată conducerea societăţii de care aparţine autogrill-ul.

”Pentru noi toate produsele sunt deosebite pentru că sunt făcute de noi, cu ingredientele noastre. Burgerul, de exemplu, îl facem noi, cumpărăm noi carnea şi apoi o tocăm. Facem şi deserturi. Ne vom dezvolta în funcţie de cerinţele clienţilor", potrivit şefului de staţie, Alexandra Ungureanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-18

TAGURI: etu autogrill, inaugurare, cornu, soferi, DN1, restaurant

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MANUELA
12 Mar 2018

Aceasta este o modalitate mai bună de a deveni bogat, aplicați doar pentru cartea dvs. automată care este încărcată cu bani, cu acest card puteți să colectați 3000 de euro zilnic de la bancomat și în interiorul băncii din România. Mi-am primit cartea de ieri și mă bucur de zilnic 3000 de euro acum, iau cartea ta și mă bucur de bani zilnic, contactează divinecardhacker@gmail.com pentru cartea ta sau Whatsapp +14243655441 Mulțumiri
Random imageUltimele stiri

Apa Nova