2018-01-20 05:32


Primul RESTAURANT autogrill din ROMÂNIA. Toţi ŞOFERII trebuie să ştie unde este amplasat

 |  16:04
Primul RESTAURANT autogrill din ROMÂNIA. Toţi ŞOFERII trebuie să ştie unde este amplasat

Primul restaurant de tip autogrill a fost inaugurat. Valoarea investiţiei se ridică la 1.450.000 de euro, iar locaţia a fost realizată în aproximativ un an şi jumătate.

Restaurantul ETU autogrill este amplasat pe DN 1, în localitatea Cornu, judeţul Prahova. Restaurantul dispune de 160 de locuri, atât în sală, cât şi pe terasă, scrie Mediafax. Meniul cuprinde burgeri, salate, pizza sau grilluri.

Restaurantul şi-a deschis marţi porţile, iar participanţii au fost fost întâmpinaţi de personaje din Star Trek. ”Având arhitectura futuristă şi specialităţile culinare create de chefi de top, primul autogrill din România este ideal pentru persoanele aflate în tranzit pe Drumul Naţional 1, dar şi pentru localnici. La ETU Autogrill vă punem la dispoziţie un meniu cu cele mai delicioase selecţii culinare. Aşteptăm clienţii să se bucure de o experienţă intergalactică, unică, la nava spaţială ETU Autogrill”, arată conducerea societăţii de care aparţine autogrill-ul.

”Pentru noi toate produsele sunt deosebite pentru că sunt făcute de noi, cu ingredientele noastre. Burgerul, de exemplu, îl facem noi, cumpărăm noi carnea şi apoi o tocăm. Facem şi deserturi. Ne vom dezvolta în funcţie de cerinţele clienţilor", potrivit şefului de staţie, Alexandra Ungureanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-18

TAGURI: etu autogrill, inaugurare, cornu, soferi, DN1, restaurant

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova