2019-03-19 04:29


Profeție ÎNFIORĂTOARE a Suveranului Pontif

 |  15:52
Profeție ÎNFIORĂTOARE a Suveranului Pontif

Papa Francisc a declarat, înaintea vizitei în Peru şi Chile, că se teme de pericolul iminent al unui război nuclear şi că, după părerea sa, omenirea se află în acest moment „la limită”, scrie News.ro.

Întrebat dacă este îngrijorat privind izbucnirea unui război nuclear, Suveranul Pontif a spus: „Cred că suntem la limită. Chiar îmi este teamă de asta. Un accident este suficient să precipite lucrurile”.

În timpul plăcării spre Chile, oficialii de la Vatican au înmânat reporterilor exemplare ale unei fotografii făcute în 1945 în care apare un băiat japonez ducând pe umeri fratele ucis în urma atacului nuclear al Statelor Unite asupra Nagasaki.

„Am fost mişcat atunci când am văzut asta. Singurul lucru la care m-am putut gândi au fost cuvintele «fructul războiului»”, a spus Papa Francisc, făcând referire la explicaţia foto: „Am vrut să fie replicată şi distribuită pentru că o imagine ca asta poate fi mai emoţionantă decât o mie de cuvinte. Din acest motiv am vrut să o împărtăşesc cu voi”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-15

TAGURI: profetie, papa francisc, razboi nuclear, omenire
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
15 Ian 2018

nimeni nu stie cat de aproape suntem de Al 3-lea RM, insa cu "accidentul" are dreptate, un accident sau o greseala "potrivita", poate duce la escaladare, iar in aceasta era a tehnicii militare(mai ales) , rezultatul va fi demn de apocalipsa...Cineva zicea" Razboiul, sfant catalizator de energii"- chiar daca a avut un minim de dreptate, asta era valabil pentru timpul cand solldatiii se mai luptau inca "la baioneta", acum lupta se duce cu laseri si bombe atomice, realmente distrugatoare in masa, si nu numai, cateva bombe de mare capacitate, pot face ruina un oras de sute de mii de locuitori... Iar "accidentul" sau "greseala potrivita" pot surveni oricand, atata timp cat exista arsenalele nationale, singura sansa este cea descrisa de mine in art. "There is no other way!", adica o armata unica si mondiala, care -in primul rand- ar reduce cu peste 90% cheltuielile militare ale oricarei tari, iar marele avantaj ar fi ca aceasta armata se poate concentra spre -eventualul- "Razboi al lumilor", in "ipoteza" ca exusta extraterestri(si vom avea un conflict cu ei) sau va putea lucra pentru ca "omenirea"(cateva zeci de cupluri) sa poata parasi planeta Pamant , la momentul cand apocalipsa (naturala sau indusa) ar deveni iminenta...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Ian 2018

papa se plange????????? pai se presupune ca Vaticanul are toata puterea..pana la urma cine conduce tot haosul asta?
ANONIM
24 Ian 2018

Cine-l conduce si pe Papa.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...