2018-07-18 23:32


Programul Executive MBA oferit de TiffinUniversity, poziţie de top în România

 |  20:45
Programul Executive MBA oferit de TiffinUniversity, poziţie de top în România

Executive MBA-ul oferit de TiffinUniversityse află pe primul loc în topul celor mai performante programe de acest tip din piaţa românească, într-o clasificare realizată de Ziarul Financiar.

De altfel, poziţia de top, în anul de studiu 2012 – 2013, este confirmată şi de evaluările cursanţilor, cei mai mulţi dintre ei catalogând programul cu atribute de tipul „provocare”, „profesionist”, „dezvoltare”, etc.

Beneficiind de expertiza unor profesionişti cu recunoaştere internaţională, un corp profesoral de excepţie, programul Executive MBA oferit de Tiffin University are o ancorare solidă în realitate, răspunzând nevoilor de perfecţionare ale celor care provin din segmentul de top şi middle management de pe piaţa românească.

Prezenţa unor profesori din spaţiul american, deschiderea către universul de studiu şi practică din alte ţări, diferenţiază Executive MBA-ul oferit de Tiffin University de alte programe similare, oferind nu doar concepte teoretice, ci, în primul rând, o orientare către practica de zi cu zi şi cazuri concrete. Secretul reuşitei constă şi în capacitatea de a aduce cât mai aproape profesorii de cursanţi, de a crea un spirit de echipă pe întreaga perioadă a programului, contactele dintre aceştia rezistând în timp.

Executive MBA Tiffin University îşi propune şi reuşeşte să aducă atât o creştere de competenţe, cât şi o schimbare a stării de spirit, un nou mod de gândire, o altfel de mentalitate în abordarea problemelor.

De altfel, Executive MBA Tiffin University este mai mult decât un program de excelenţă, este o experienţă de viaţă, în care profesorii şi studenţii împărtăşesc nu doar cunoştinţe profesionale, ci şi cazuri, soluţii şi evenimente concrete care le-au marcat evoluţia personală şi profesională.

În egală măsură, Executive MBA-ul oferit de TiffinUniversityîşi propune o selecţie riguroasă a cursanţilor astfel încât mediul de studiu să fie unul dintre cele mai competitive şi mai exclusiviste din acest segment.

Tiffin University îşi propune ca şi în viitor să îşi păstreze şi îmbunătăţească standardul de calitate oferit în programele de educaţie managerială, având convingerea că, în acest fel, aduce un aport consistent în ceea ce priveşte creşterea calităţii în zona de management a companiilor private şi publice din România.

Tiffin University păstrează şi promovează în continuare tradiţia calităţii ce are la bază un istoric de peste 120 de ani, timp în care a dezvoltat un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare si activitati extracurriculare. Succesul în piaţa românească este întărit de colaborarea, din 1999, cu Universitatea din Bucuresti, iar din anul 2002 Programul Tiffin Executive MBA la Universitatea din Bucuresti a fost recunoscut drept unul dintre cele mai performante programe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-08-23

TAGURI: executive mba, tiffin university, program, pozitie de top in romania

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANGHELOIU DANIEL
07 Mai 2013

Buna ziua, As dori sa va spun ca sunt interesat de programul Universitatii dumneavoastra (cursuri EMBA) . In prezent sunt consilier- inspectie fiscala ANAF (peste 10 ani vechime). In speranta ca am sa primesc mai multe informatii cu privire la conditiile si ofertele dumneavostra din cadrul programului, va multumesc anticipat ! Cu respect,
Random imageUltimele stiri

Apa Nova