2019-04-19 05:40


Proiect INEDIT în memoria Regelui MIHAI I

 |  18:45
Proiect INEDIT în memoria Regelui MIHAI I

Proiect grandios pentru cei care în perioada 5-16 decembrie 2017 au participat în vreun fel la ceea ce a însemnat de fapt ultimul drum al Majestății sale, Regele Mihai.

Ion Tucă, directorul Casei Regale și Gelaledin Nezir, general maior al Armatei Române, au venit cu o inițiativă minunată. Cei doi provoacă persoanele care au făcut fotografii în această perioadă, să trimită aceste fotografii. Ele se vor regăsi într-un final într-un album cu 96 de fotografii.

”Regulile sunt stabilite în 12 puncte și sunt prezentate pe pagina noastră. Este un proiect colectiv ce implică persoanele care ne trimit fotografii pe site-ul Video Art. După ce fotografiile vor fi selectate de comisie, acestea se vor regăsi în albumul despre care vă spuneam”, a declarat Ion Tucă pentru Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-23

TAGURI: proiect, regele mihai, casa regala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
23 Dec 2017

ex-regele este precum Michael Jackson, face mai multi bani mort, decat viu...
ALLISON HOWARTS
24 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
ANONIM
24 Dec 2017

EX REGELE UN MARE TRADATOR DE TARA SI POPOR
Random imageUltimele stiri


STARBAG