2019-04-22 15:22


PUTEREA vă urează ”Un an nou FERICIT!” și ”La MULȚI ANI!”

 |  20:08
PUTEREA vă urează ”Un an nou FERICIT!” și ”La MULȚI ANI!”

Echipa Puterea.ro vă urează să aveți un an nou mai bun! Fie ca 2019 să vă aducă numai bucurii, sănătate, realizări pe toate planurile, să aveți belșug în toate și să faceți tot ceea ce vă face fericiți în fiecare zi!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-01

TAGURI: puterea, la multi ani, un an bun, urari, mesaje, anul nou
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@ REDACTIA
01 Ian 2019

LA MULTI ANI " PUTEREA " .
LA MULțI ANI,
01 Ian 2019

ȘI LA MULȚI BANI S-AVEȚI, CĂ MERITAȚI!
COSTICA
01 Ian 2019

La multi ani pentru toti romanii. Sa dea Domnul Dumnezeu sa avem un an mai bun. Sa se impace Presedintele Iohanis cu Premierul si sa existe DIALOG. NU ESTE BINE SA NU FIE DIALOG INTRE PARTIDE SI INTRE PRESEDINTE SI GUVERN. ANUL TRECUT A FOST UN AN URAT. FARA SA SE SIMTA CA A FOST CENTENAR. A FOST CEVA CE NU CREDEAM CA SE VA INTAMPLA. ..URAT DE TOT ...INAINTE SE SPUNEA " UNDE SUNT TREI ROMANI SUNT TREI PARTIDE" ...CRED CA ERA ADEVARAT...UN PRESEDINTE TREBUIE SA FIE DE DIALOG NU UN INCITATOR . ...A FOST CENTENAR?????? NICI CUM ...A FOST UN AN URAT....PACAT....MARE PACAT...DACA VOM CONTINUA ASA VAIDE ROMANIA
LIANA SARBU
01 Ian 2019

LA multi ani ,,Puterea'' sanatate ,fericire si putere de munca ,va urez ,la multi ani!
LA MULTI ANI PUTEREA...
01 Ian 2019

......si sa fiti independenti fata de actuala '' putere'' mafiota. Sa traiti sa fiti sanatosi !
LA MULTI ANI PUTEREA!
01 Ian 2019

Sa dea Dumnezeu ca in Romania hotii de case si falsificatorii ,traficantii de copii si excursionistii ,cei rai si chiori sa nu mai ajunga in veci la carma acestei tari La multi ani!
ANONIM
01 Ian 2019

La multi ani , iar in 2019 sa nu mai avem parte de hoti care fura banii de hrana a copiilor orfani din Teleorman si de borfasi care distrug justitia, economia, sanatatea, invatamintul ca mafia psd-alde. Si sa nu mai avem parte de analfabeti in fruntea pseudo-guvernului condus de condamnatii valcov si porkarul draknea.
CAMILA RODELA
07 Ian 2019

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri


STARBAG