2019-03-26 02:19


RĂPITĂ la naștere, a fost GĂSITĂ după 18 ani

 |  16:57
RĂPITĂ la naștere, a fost GĂSITĂ după 18 ani

Kamiyah Mobley a fost răpită, în 1998, dintr-un spital din statul Florida si cu tot efortul autoritatilor si al presei, care a facut valva in acea perioada, bebelusul nu a fost gasit. Copilul a crescut alaturi de femeia care l-a rapit, insa minunea a facut ca dupa 18 ani povestea sa iasa la iveala.

'Am primit noaptea trecută confirmarea că tânăra este în realitate Kamiyah Mobley'', a declarat presei Mike Williams, șeriful din Jacksonville, care le-a dat vestea părinților biologici ai fetei.

Aceștia au fost informați cu privire la rezultatele testelor ADN vineri dimineața și sunt "copleșiți de emoție", a adăugat șeriful, refuzând să facă publică identitatea actuală a fetei.

Gloria Williams, 51 de ani, a fost inculpată de răpire și încălcarea custodiei copilului și riscă închisoarea pe viață, scrie Agerpres.

Cazul a început la 10 iulie 1998, când o femeie care s-a prezentat ca asistentă medicală a abordat-o pe tânăra mamă într-un spital din Jacksonville și a dispărut cu copilul acesteia la numai opt ore după naștere.

Anchetatorii au urmat mai mult de 2.500 de piste și în cele din urmă au găsit o tânără fată de 18 ani născută în aceeași zi ca și Kamiyah Mobley, dar trăind sub un alt nume, in Walterboro în Carolina de Sud.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-15

Mai multe imagini:
RĂPITĂ la naștere, a fost GĂSITĂ după 18 ani
zoom

TAGURI: rapita, nastere, gasita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...