2017-01-23 06:34


Rechemări la Nissan şi MINI în România

 |  16:48
Rechemări la Nissan şi MINI în România

Nissan a descoperit probleme la direcţie. 144 de automobile vândute în România, din modelele Qashqai şi X-Trail, pot avea probleme cu calculatorul de la direcţia asistată. Inginerii japonezi au descoperit căradiatorul de răcire ar putea fi, în anumite cazuri, subdimensionat, ceea ce i-ar afecta buna funcţionare.

O eroare a acestei componente electronice s-ar putea transpune însă în pierderea funcţiei de asistare a direcţiei. Dacă în service se va constata că piesa este defectă, se va proceda la înlocuirea ei pe cheltuiala producătorului. Operaţiunea durează 90 de minute.

Probleme pot apărea şi la unele MINI Cooper, Cooper S, Clubman şi Countryman. De această dată este vorba despre eventuale defecţiuni la circuitul electric al pompei de apă. Din cauza funcţionării anormale, aceasta s-ar putea supraîncălzi. Pe lista automobilelor care s-au vândut în România se află 167 de serii de şasiu. Operaţiunea de înlocuirea a piesei defecte durează 30 de minute, rechemarea în service nu înseamnă însă automat o defecţiune a maşinii.Anul trecut au mai lansat operaţiuni de rechemare în România Dacia, Renault, Mazda, Mercedes, Fiat, Chevrolet, Ford, Opel, Mitsubishi şi Honda.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image