2018-12-17 19:24


Revista Cultura îşi suspendă apariţia: Românilor le ies cel mai bine începuturile și înmormântările

 |  08:59
Revista Cultura îşi suspendă apariţia: Românilor le ies cel mai bine începuturile și înmormântările

Revista Cultura își suspendă apariţia, potrivit unui anunţ al fondatorului acesteia, Augustin Buzura care a ţinut să precizeze că românilor le ies cel mai bine „începuturile și înmormântările”.

„Revista Cultura îşi suspendă apariţia. Cuvântul care exprimă adevărul este altul, dar un deces nu poate fi anunţat oricum, există formule care atenuează brutalitatea unor cuvinte, lăsând şi speranţei o şansă. În orice caz, dincolo de nuanţe şi formule, spre liniştea celor interesaţi de acest tip de decese, numărul de faţă este, din nefericire, ultimul... În 8 decembrie se vor împlini 10 ani de la apariţia revistei, dar nu mai avem bani să tipărim numărul care marchează această aniversare. După cum am scris şi cu alt prilej, nouă, românilor, ne reuşesc foarte bine începuturile şi înmormântările. Oricum, se pare că nu ne este dat să ducem un lucru la bun sfârşit", a scris Augustin Buzura într-un editorial.

Revista apărea pe piață cu sprijinul Ministerului Culturii.

"Cultura este o revistă privată, prin urmare, Ministerul Culturii nu avea neapărat o obligaţie faţă de noi - în afară de una morală -, dar corect ar fi fost să ne dea şansa să ne încasăm şi puţinul pe care l-am fi putut primi", a completat academicianul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-01

TAGURI: revista, cultura, suspenda, aparitie, roman, iese, bine, inceput, inmormantare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PT.PROSTĂLĂII ROHMANCI.
01 Dec 2015

PĂI, DA! PEN-CĂ ROHMANCUL ”IE” ALFA & OMEGA LA ”IEL” LA BOLLENTYN-CITY! ”ANDICĂTILEA”, ROHMANCUL DACĂ NU-I FUDUL, PARCĂ NU ”IE” PROST ”DĂȘTUL”! (”REAȚI A DRACULU DĂ GENII MIHORITICE!”)
Random imageUltimele stiri


loading...