2018-12-10 09:12


Robert Rodriguez a realizat un scurtmetraj ce va fi lansat peste 100 de ani

 |  15:01
Robert Rodriguez a realizat un scurtmetraj ce va fi lansat peste 100 de ani

Regizorul și producătorul Robert Rodriguez a realizat, în colaborare cu John Malkovich, căruia îi revine și rolul principal, un scurtmetraj a cărui prezentare în premieră va avea loc abia peste 100 de ani, în anul 2115, conform site-ului variety.com.

Acest proiect cinematografic în care mai joacă Marko Zaror și Shuya Chang, conform IMDb.com, aparține producătorului francez de coniac Rémy Martin care își promovează astfel marca de lux "Louis XIII". Conform proiectului, filmul a fost plasat într-o "capsulă a timpului" ce nu va fi desfăcută decât peste exact 100 de ani — tot atât cât durează și procesul de îmbătrânire a coniacului Louis XIII produs de Rémy Martin.

Filmul poartă titlul  de "100 Years" (100 de ani) și a fost închis într-un seif, urmând să fie desfăcut și prezentat la 18 noiembrie 2115. Până atunci pot fi urmărite trei teasere pentru film, fiecare dintre ele oferind vagi indicii despre cum ar putea fi acest scurtmetraj, deși în niciunul dintre ele nu sunt folosite scene din film.

Conform proiectului, producătorii coniacului Louis XIII vor trimite 1.000 de bilete la filme special concepute, din metal, unui număr de 1.000 de personalități influente, care urmează să le lase în grija moștenitorilor lor care vor putea asista la premieră.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

TAGURI: Rodriguez, film,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...