2019-03-25 07:54


Să râdem cu Nicușor Dan. Cum se face de râs liderul USR

 |  19:33
Să râdem cu Nicușor Dan. Cum se face de râs liderul USR

Imagini de necrezut cu liderul USR, Nicușor Dan de la o conferință de presă care s-ar fi vrut anunțarea unui protest împotriva ordonanțelor de urgență date de Guvernul Grindeanu.

Nicuşor Dan a încurcat motivele pentru care cere retragerea legii graţierii din Parlament. Întrebat de jurnalişti de ce USR nu este de acord cu acest proiect normativ, liderul partidului a părut extrem de stânjenit. Iar când, în fine, s-a încumentat să dea un exemplu, Nicuşor Dan a vorbit despre o prevedere care nu există în textul de lege trimis în Parlament la dezbatare


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-05

GALERIE MEDIA


TAGURI: usr, imagini, nicusor dan, conferinta de presa, ordonante
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RADU
05 Feb 2017

Ghinion. Omul are probleme medicale. Poate era racit, pate are rujeola sau gripa aviara. Nicusoros sau Plicusor Ban este toutus speranta celor din piata. Cu el vor avea succese multe.
GOGU DE LA SCULARIE
05 Feb 2017

Asta este omul în sevraj !!!!! Probabil că sarcinile primite ,îl depășesc !!!!. Atâta poate ....Își arata capacitatea ...
ANONYMOUS
06 Feb 2017

Dilauleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUNT ROMAN
06 Feb 2017

"Agentul de influenta" este acela care, prin pozitia sa intr-un stat, poate influenta opinia publica sau organisme importante ale statului respectiv sa actioneze in favoarea intereselor unui alt stat. Poate fi un politician, ziarist, comentator, sau analist politic, lider sindical, scriitor, om de stiinta, academician etc. Este recrutat de regula din motive ideologice, dar nu este exclusa nici cointeresarea materiala sau santajul. O definitie concisa a agentului de influenta este "agent care prin pozitia sa in societate poate sa influenteze decidentii unui stat sau opinia publica a acelui stat, pentru a lua pozitii si produce rezultate in favoarea unui stat caruia ii apartine serviciul de informatii care il conduce". Read more: http://spyology.myforum.ro/arta-spionajuluispionul-figura-centrala-vt63.html#ixzz4XsnHTigy Vezi ce au in comun Dacian Ciolos si Nicusor Dan ,
RUSU VASILE DAN
06 Feb 2017

As vrea sa nu mai aud de zombiul asta nenorocit nicusor plicusor penal si agitator Se pricepe doar la facut rau Oameni de bine ,sa iesim in strada si sa le aratam leprelor astora nebune cine are legea de partea lui obtinuta dupa alegeriSa i aratam lui Iohannis siuneltei lui KUKUVEAUA MOV CUM ESTE CU ANTICORUPTIA IN ROMANIA Sa i aratam care este diferenta intre o individa care baga oamenii nevinovati in puscarie si o justitie adevarata Nu mai vrem dosare la comanda nu mai vrem teroare vrem justitie adevarata
#ROMAN_ADEVARAT
06 Feb 2017

O clara dovada a urmaririi altor interese. In niciun caz nu doreste binele Romaniei, precum si nici bunastarea romanilor. El si "gasca" sa nu urmaresc decat destabilizare si intoxica cu o propaganda plina de minciuna si manipulari. Grav este faptul ca incredibil de multe persoane se lasa manipulate, cred in aceste intoxicari si nu trec prin filtrul propriei constiinte informatiile si le iau ca atare. Aceste intoxicari si minciuni sunt amplificate si de foarte multe site-uri precum si posturi tv (Realitatea, Digi, B1). Daca ar fi doar acest Nicusor Dan, dar sunt foarte foarte multi ca el. Mi-e sila de acesti penibili.
STICLARU VERDES VALY
06 Feb 2017

IOHANNIS si keovesi agenti sub acoperire in romania urmarescdesfiintarea romaniei
MARA
06 Feb 2017

Nicusor - un diminutiv care isi pune amprenta asupra evolutiei personajului. Pacat! Multi au cezut in el. Unii mai cred inca!
ADY.B.
06 Feb 2017

Sunt malefici ,acesti pui a lui satan in haina rosie ... care vor sa conduca Romania.Numai DUMNEZEU mai poate salva aceasta tara.
MAIA
06 Feb 2017

Rusine.....olimpicule ! ai ajuns un gainar !
ALIN
07 Feb 2017

Eu zic ca este cazul sa isi faca un control la cabinetul pe care il detine sora sa. Are nevoie saracul. Du-te ma inapoi in Franta!!!! Lasa-ne!!!!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...