2019-02-16 10:32


SCHWARZENEGGER, replică pentru TRUMP: „N-ai vrea să facem schimb de joburi?”

 |  20:09
SCHWARZENEGGER, replică pentru TRUMP: „N-ai vrea să facem schimb de joburi?”

Președintele american, Donald Trump, le-a spus joi miilor de oameni adunați la "National Prayer Breakfast", eveniment organizat la Washington, că ar trebui să se roage pentru fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, care a preluat rolul de gazdă a show-ului de televiziune "The Celebrity Apprentice" după plecarea lui la Casa Albă, relatează DPA, preluată de Agerpres.

"Vreau pur și simplu să ne rugăm pentru Arnold, dacă este posibil, pentru acele audiențe", a glumit Donald Trump, la manifestarea anuală.

Trump l-a mai ironizat și înainte pe Schwarzenegger pentru ratingurile scăzute ale primelor episoade din noul sezon al emisiunii, iar joi a afirmat că audiența "a luat-o la vale".

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a răspuns că fostul star al filmelor de acțiune și guvernator "se roagă ca președintele Trump să poată începe să-și amelioreze propria situație din sondaje".

Schwarzenegger a răspuns și în nume personal la noile ironii ale lui Trump prin intermediul unei înregistrări video postate pe contul său de Twitter.

"Hei Donald, am o idee excelentă, de ce nu facem schimb de joburi, pentru că tu ești atât de bun în televiziune, iar eu voi ocupa funcția ta, pentru ca oamenii să poată din nou dormi bine noaptea", a spus fostul Terminator, care nu poate candida la funcția de președinte al SUA întrucât este născut în Austria.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-02

GALERIE MEDIA

Arnold

TAGURI: schwarzenegger, terminator, trump, celebrity apprentice, national prayer breakfast
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...