2018-12-17 04:46


Sejur exotic în Dubai. Croaziere şi spectacole cu delfini

 |  21:00
Sejur exotic în Dubai. Croaziere şi spectacole cu delfini

Pachetele turistice create de agenţii oferă un program de 11 zile şi 9 nopţi, menit să dezvăluiemisterele tarâmului egiptean. Iar dacă doriţi plajă şi schi în acelaşi loc, alegeţi un tărâmregesc: Dubai!

La primele ore ale dimineţii, veţizări soarele din Aswan, cel mai însorit oraş al Egiptului, după care urmează îmbarcarea pe vasul de croazieră de cinci stele. Călătoreşte agale pe Nil şi are toate caracteristicile unui hotel plutitor, complet utilat, cu un restaurant foarte cochet, baruri la care veţigăsi absolut orice, magazin de suveniruri, sală de fitness, mini-spa cu saună şi piscină. Şi în tot acest timp de reverie, chelnerul văîntreabăde zeci de ori unde veţisavura ceaiul, ce delicatese să vă aducă. Pentru un timp veţida vasul de croazieră pentru o plăcută plimbare cu felucca sau cu barca motorizată, iar în apropierea stâncilor Insulei Elephantine veţidescoperi Grădina Botanică. Odată ce aţi ajuns în interiorul grădinii, mirosul florilor şi multitudinea de culori vă vor convingecă aţiajuns în paradis. Lordul Kitchener a primit insulaîn dar din partea autorităţilor, pentru serviciile aduse în campania din Suda (1896-1898). Cu ajutorul ministerului irigaţiilor, Kitchener a transformat rapid insuliţa într-un paradis cu flori şi copaci exotici. Petreceri plutitoare Seara se organizează un bufet egiptean cu bunătăţi: carne la grătar (kufta), kushari (orez,macaroane şi năut) şi fructe de mare. La desert veţi savuraummali: foietaj cu nucă de cocos, nuci şi stafide - irezistibil! Mai târziu încep party-urile, la care trebuie să îmbrăcaţigalabia, hainaegipteană locală, care se aseamănă cu o rochie lungă. Costă aproximativ 50 de lire egiptene (8,5 dolari), dar dacă nu vreţisă o cumpăraţi, o puteţi închiria de la bazarul vasului de croazieră. Ghizii vin la aceste petreceri şi oferă de fiecare dată câte o porţie bună de amuzament şi distracţie. Nu vor lipsi de la show-urile nubiene dansatorii şi cântăreţii îmbrăcaţi în hainele lor tradiţionale. Dansurile din buric şi spectacolele artiştilor de la circ întregesc atmosfera. Răsfăţ de VIP  în Dubai Dimineţile debordează de energie cu schi pe pârtie şi coborâri spectaculoase pe tobogane. La prânz vădelectaţila shopping sau la înot cu delfinii. Serile le puteţi petrece pe un vas de croazieră cu vin, mâncare de cinci stele şi candele romantice. Sau alegeţi plimbarea sub clar de lună în Golful Arabic! Dacă ajungeţila Mall Dubai, dincolo de cele 1200 de magazine trebuie să vedeţi Spectacolul Fântânei, care concurează cu succes celebra Bellagio din Las Vegas. Mai aveţide explorat şi apetisantul Candilicious - cel mai mare magazin de dulciuri din lume.  De la Mall ajungeţişi la etajul 124 al clădirii Burj Khalifa pentru a vedea Dubaiul în toată splendoarea sa. Veţicălători cu cel mai rapid lift din lume şi trebuie să rezervaţicel puţin 45 de minute pentru a văbucura de privelişti. Dar cea mai frumoasă experienţă rămâne înotul cu delfinii în Golful Dolphin. Timp de 30 de minute copiii, dar şi adulţiise pot juca cu delfinii, vor dansa cu simpaticele mamifere şi la final se vor săruta.

Distracţie la înălţime

Printre cele mai fascinante lucruri de făcut în interiorul Water Park-ului Wild Wadi sunt plimbările electrizante. Cea mai populară este Jumeirah Sceirah. Veţicoborî 355 de metri pe un tobogan cu apă cu 80 de kilometri pe oră! În centrul parcului veţiavea parte de cele mai frumoase privelişti ale zonei, în timp ce vă relaxaţi pe un şezlong. Nu rataţi plimbarea pe Râul Leneş sau pe Râul Inundat ,cu valuri de peste 20 de metri, şi merită să vă destindeţi şi în piscina cu valuri.

Stiri

Burj Al Arab Cina la restaurantul subacvatic Singurul hotel de şapte stele din lume impresionează prin extravaganţă şi decoruri din aur. De la acvariile care flanchează scara rulantă, la restaurantul subacvatic cu fructe de mare şi liftul de sticlă exotic -  totul este la superlativ. Alegeţi un tratament la Assawan Spa, savuraţi uncocktail la Skyview Bar, iar la ora cinci după-amiază nu întârziaţi la restaurantul Sahn Eddar! De la micuţa masă veţi admira fântâna de la intrarea în hotel, aşezată frumos pe fundalul mării. Pe lângă ceai, vă îmbie şi cu sandwich-uri cu somon afumat, cremă de petale de trandafir, fructul pasiunii, mousse de mango şi tarte cu căpşuni.

Early booking Reducere  în Dubai, până pe 31 august

Charterele încep pe 19 octombrie, dar puteţieconomisi bani dacă cumpăraţivacanţa din timp. În această perioadă, un pachet turistic costă de la 449 Euro/pers. Sunt incluse transportul cu avionul, transferurile, şapte nopţi cazare cu mic dejun la Hotel Cassells Al Barsha de trei stele superior (care din ianuarie 2012 va avea patru stele) şi asistenţă turistică. Găsiţi oferta la agenţia Prestige Tours, , tel. 021 319 77 94.

Croazieră

Misterele Faraonilor, vacanţă de cinci stele

Hotel Radisson Blue 5* - de la 829 Euro/persoană, transport cu avionul, transferuri, nouă nopţi cazare din care: două nopţi în Cairo, hotel de cinci stele cu mic dejun, o noapte în tren cu demipensiune, trei nopţi pe vas de croazieră de cinci stele cu pensiune completă, trei nopţi în Hurghada, la Hotel Hilton Plaza de cinci stele cu all inclusive, vizitele cuprinse în program. Itinerariul este Cairo–Aswan–Croazieră pe Nil–Luxor– Hurghada – Cairo. Cocktail Holidays, tel. 021 317 84 55


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-01-06

Mai multe imagini:
Sejur exotic în Dubai. Croaziere şi spectacole cu delfini
zoom
Sejur exotic în Dubai. Croaziere şi spectacole cu delfini
zoom
Sejur exotic în Dubai. Croaziere şi spectacole cu delfini
zoom

Sejur exotic în Dubai. Croaziere şi spectacole cu delfini
zoom
Sejur exotic în Dubai. Croaziere şi spectacole cu delfini
zoom
Sejur exotic în Dubai. Croaziere şi spectacole cu delfini
zoom

Sejur exotic în Dubai. Croaziere şi spectacole cu delfini
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...