2019-02-22 06:22


Shia LaBOEUF, starul din "Transformers", ARESTAT pentru tulburarea liniștii publice

 |  11:07
Shia LaBOEUF, starul din "Transformers", ARESTAT pentru tulburarea liniștii publice

Actorul Shia LaBoeuf a fost arestat sâmbătă dimineață, în statul american Georgia, după ce s-a comportat agresiv față de un ofițer de poliție și a tulburat ordinea publică, conform unui comunicat al departamentului de poliție din Savannah-Chatham, informează AFP, preluată de Agerpres.

Actorul a fost reținut după ce, în stare de ebrietate, a cerut o țigară de la un trecător și de la un ofițer de poliție. "Când domnul LaBoeuf nu a primit țigara cerută, a devenit vulgar și a început să folosească un limbaj neadecvat în prezența unei femei și a unui copil", conform comunicatului poliției.

Polițistul i-a cerut să se liniștească și să plece, însă Shia LaBoeuf a refuzat și a devenit agresiv. În consecință polițistul a vrut să-l aresteze însă actorul a fugit în holul unui hotel unde a fost în cele din urmă prins și încătușat.

După aceste incidente actorul american în vârstă de 31 de ani este cercetat pentru tulburarea ordinii publice.

Starul, celebru pentru rolul său din seria "Transformers", nu este la primele incidente de acest fel. Shia LaBeouf a fost arestat și în luna ianuarie sub acuzația că a lovit un bărbat într-un muzeu al cinematografiei de la New York unde actorul își instalase un proiect artistic anti-Trump.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-09

TAGURI: shia laboeuf, arestat, transformers, star
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...