2017-01-18 12:11

SPECIAL


ŞOCANT: Claudiu Bleonţ le-a arătat penisul jurnaliştilor într-o conferinţă de presă VEZI IMAGINI

 |  20:04
ŞOCANT: Claudiu Bleonţ le-a arătat penisul jurnaliştilor într-o conferinţă de presă VEZI IMAGINI

Actorul Claudiu Bleonţ şi-a dat pantalonii jos şi le-a arătat penisul,pentru câteva momente, jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă organizatăla Teatrul de Stat "Ioan Slavici" din Arad, transmite Realitatea.net.

Gestullui Bleonţ i-a luat prin surprindere pe cei prezenţi, care aşteptau încheiereaconferinţei de presă, organizată în cadrul turneului de promovare a piesei"Căutându-l pe Richard al III-lea". După ce a prezentat informaţiidespre piesa de teatru, în care va juca şi el, Claudiu Bleonţ s-a ridicatpentru câteva momente în picioare, şi-a dat pantalonii jos, rămânând doarîntr-un tricou, şi şi-a arătat penisul celor prezenţi.

"Aceastaeste starea de spirit pe care o am la cei 52 de ani pe care îi am. Aşa mică cume, ce atâta jenă. Ne transformăm într-o ţară de farisiei. V-am şocat sau amfost sincer?", i-a întrebat actorul pe jurnaliştii prezenţi la conferinţade presă. După acest gest, Claudiu Bleonţ şi-a continuat conferinţa de presă.Spectacolul "Căutându-l pe Richard al III-lea" va fi prezentat laTeatrul de Stat "Ioan Slavici" din Arad în ziua de 8 martie, biletulde intrare costând 50 de lei.

Întrebat de ce a făcut acest gest, actorul a răspuns: "Pentru că îmitrăiesc condiţia până la capăt. Fac parte dintre românii care nu sevaită la momentul ăsta, ci trăieşte în mode plenar zădărnicia, asumându-şimoartea. Tocmai vineri mi-am făcut testamentul. Aveţi chiar în titluazi la Realitatea "românii trăiesc ca în Evul Mediu". Dar nu avemstarea de spirit din Evul Mediu, nu avem starea de spirit a luptătorului, aomului care acceptă că această condiţie de a trăi înseamnă doar zădărnicie,măcel şi dezastru şi că eu trebuie să am o atitudine pozitivă, creativă şi,culmea, pentru că suntem o ţară creştină şi majoritar ortodaxă, să iubim înaceastă deznădejde. Aud prea mult văciăreală. Am plecat în turneu cu RichardIII să îi chem pe oameni să îşi amintească că undeva Horia a murit tras peroată. Şi noi românii suntem înghiţiţi de confort, de văcicăreală, dezbucium că trăim o criză. Criza e de când ne-am născut. Vom muri şi nu vrem săacceptăm acest lucru şi nu vrem să avem o atitudine demnă".

"În momentul în care îmi accept condiţia mea fizică care e unica casăîn care locuiesc şi pe care o voi părăsi, aşa cum este ea, aşa cum face RichardIII, este ceea ce poate să ne aducă în interiorul nostru", a mai spusactorul.

ClaudiuBleonţ a jucat în numeroase filme şi piese de teatru

A jucat în27 de roluri, în filme regizate de Lucian Pintilie ("O vară deneuitat"), Dan Piţa ("Pas în doi", "Concurs"), MirceaVeroiu, Radu Gabrea.

A avut peste50 de roluri, la teatre din România sau din străinătate; a lucrat, printrealţii, cu Liviu Ciulei ("Deşteptarea primăverii") şi Andrei Şerban("Trilogia antică", "Livada de vişini").


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TICU
25 Feb 2011

MARE NESIMTIT mai este si piticul asta!
DUMITRU IUGA
27 Feb 2011

Mda ... Am luat-o razna . .. Asta este ... Sa vina caucazienii sa ne regulez e muierile daca vrem sa s e schimbe ceva ... S-au p rodus mutatii genetice ir eversibile ...

Adauga un comentariu

Random image