2018-09-24 12:46


Spielberg vrea să realizeze "Indiana Jones 5"

 |  09:07
Spielberg vrea să realizeze "Indiana Jones 5"

Regizorul american Steven Spielberg își dorește să realizeze al cincilea episod din seria 'Indiana Jones', înainte ca actorul care îl interpretează pe celebrul aventurier, Harrison Ford, să împlinească 80 de ani, a declarat cineastul postului de radio francez RTL, citat de EFE.

"Sper să pot face 'un Indiana Jones 5' înainte ca Harrison Ford să aibă 80 de ani. Iar apoi nici eu nu întineresc, pot să spun", a declarat marți Steven Spielberg în vârstă și el de 68 de ani.

Primul episod al acestei saga de succes, "Raiders of the Lost Ark", a fost lansat în 1981. Ultimul film din serie, "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull", datează din 2008, scrie Agerpres.

Harrison Ford, starul acestei saga, are în prezent 73 de ani.

Cel mai recent film al lui Steven Spielberg, 'Bridge of Spies", un thriller despre Războiul Rece apare miercuri în cinematografele franceze. Regizorul american este pe cale să termine și "The Adventures of Tintin", o adaptare a cărților de benzi desenate pentru copii cu același nume care va fi lansată pe ecrane în 2016.

Spielberg lucrează în paralel la 'Ready Player One', un film de science fiction având la bază romanul scris de Ernest Cline și a cărui premieră va avea loc în 2017.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-02

TAGURI: Spielberg, Indiana Jones, Harrison Ford
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...