2018-11-14 17:53


Sunday People: Michael Jackson a plătit 35 de milioane de dolari pentru a ascunde abuzurile sexuale comise împotriva minorilor

 |  12:22
Sunday People: Michael Jackson a plătit 35 de milioane de dolari pentru a ascunde abuzurile sexuale comise împotriva minorilor

Publicaţia britanică Sunday People scrie că Michael Jackson ar fi plătit circa 35 de milioane de dolari pentru a nu fi dezvăluite abuzurile pe care le-a comis timp de 15 ani împotriva a 24 de minori.

Sunday People susţine că a avut acces la documente ale FBI în care sunt menţionate plăţile făcute de Michael Jackson către respectivii copii şi familiile acestora pentru a le cumpăra tăcerea în cazul în care ar fi fost contactaţi de presă.

Documentele nu au fost prezentate în procesul din anul 2005 în care Michael Jackson a fost acuzat de abuzuri sexuale şi a fost în final achitat. Datele au fost găsite chiar de detectivul particular Anthony Pellicano, angajat de Michael Jackson pentru ca imaginea lui să nu fie afectată de acest scandal.

Aceste documente au fost confiscate de FBI după ce Pellicano a fost arestat pentru interceptarea telefoanelor unor celebrităţi. Ele includ rapoarte ale detectivului şi colaboratorilor lui, transcrierile unor convorbiri telefonice şi înregistrări audio şi evocă momente în care Michael Jackson a fost surprins în timp ce supunea minori la perversiuni sexuale.

Dezvăluirile despre viaţa privată a cântăreţului decedat în anul 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac provocat de abuzul de medicamente, survin pe fondul procesului intentat de familia sa companiei AEG Live, care îi promova concertele, pentru că aceasta l-a angajat pe doctorul cere i-a prescris medicamentele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-03

GALERIE MEDIA


TAGURI: Michael, Jackson, minor, sexual, abuz
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...