2019-01-24 15:23


TOALETE de lux: Cât au costat trei wc-uri publice din Constanța

 |  18:41
TOALETE de lux: Cât au costat trei wc-uri publice din Constanța

WC public la preț de apartament. Asta au primit locuitorii din Constanța, unde primăria a plătit aproximativ 3 milioane de euro pentru reabilitarea Parcului Arheologic și peste 150.000 de euro pentru construirea a trei WC-uri publice, de 18 mp fiecare, relatează info-sud-est.ro.

Practic, un metru pătrat de toaletă publică a ajuns să coste, în Constanța, 2.880 euro/mp, aproape de două ori mai mult decât pretul pe mp în cazul apartamentelor din centrul orașului.

Fiecare toaletă publică a costat 50.000 de euro, însă niciuna dintre ele nu este încă funcțională. Potrivit publicației constănțene, closetele publice nu sunt deschise deoarece „nu s-a găsit încă nimeni care să le păzească”.

„Dacă aveți nevoie la baie, mergeți la cârciuma din parc. E o înțelegere între primărie și patronul de acolo, să lase oamenii să intre până când sunt gata astea”, le-a spus jurnaliștilor un paznic al parcului.

Primăria Constanța promite că toaletele vor fi funcționale de la 1 septembrie, când se vor angaja paznici care să vegheze la siguranța construcțiilor de 150.000 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-30

TAGURI: wc public, toalete, parc, constanta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HORUS
30 Aug 2018

La WC-uri parandaratul a fost cam 80%! !Pretul unui apartament la cumparator nu este pretul constructorului,diferenta e de cca 50%
Random imageUltimele stiri

loading...