2017-01-24 03:10


Top 5 cele mai haioase “bârfe” despre Apple

 |  14:26
Top 5 cele mai haioase “bârfe” despre Apple

Site-ul cracked.com aredat o serie de poveşti amuzante, adevărate sau false, despre companiaamericană Apple. Iată un top al celor mai haioase cinci astfel de "bârfe".

Papa Benedict alXVI-lea face reclamă la iPodSuveranul Pontif a semnat un contract de colaborare cu Apple, după ce CEO-ulSteve Jobs l-a surprins cu un iPod personalizat, iPope. Unele surse audezvăluit că Steve a reuşit să afle ce mai achiziţionase Papa de pe iTunesStore şi, ulterior, i-a umplut iPodul cu muzica celor doi artişti preferaţi:Mozart şi Metallica.

Apple lansează o nouălinie de iPhone-uri imaginareDatorită succesului modelului alb de iPhone, Apple a lansat o nouă linie detelefoane, cu garanțiacă nu vor fi livrate în timpul vieţii noastre. Astfel că, noul iPhone de laApple va fis disponibil în trei variante:- iPhone Atom - pe bază de energie nucleară, cu o baterie garantată să reziste100.000 de ani.- iPhone Unicorn - confecţionat din corn de unicorn în proporţie de 100% .- iPhone Scotty - permite teleportarea utilizatorului în locaţii noi, în stilulStar Trek.

Cel mai nou produs lansat de Apple: ApaDupăiPod, iPhone şi iPad, Apple abordează un segment cu totul nou. Apple Water esteun produs care nu presupune foarte multă tehnologie. Este doar apă. Submotto-ul "Curată. Simplă. Udă." Apple promite că vom gusta apaperfectă. "Apa Apple este undeva între apa de la robinet şi apasfinţită", spune analistul Gene Munster de la Piper Jaffray. Şi dacăaceastă apă tot stă sub semnul Apple, trebuie să aibă şi ceva deosebit, înafară de gust. Logo-ul firmei poate fi roşu sau albastru, în funcţie detemperatura apei. Cu câteva adâncituri în plasticul din care e făcută sticla,Apple îţi garantează că nu ai cum să o scapi din mână, iar tehnologia din capacte scuteşte de efortul de a-l învârti mai mult de 90 de grade.

Apple permiteamplificarea semnalului pentru iPhoneCu noul accesoriu MegaBar de la Apple poţi avea mai mult semnal, care asigurăcă semnalul prost este acum de domeniul trecutului. "Niciun alt smartphonede pe piaţă nu oferă astfel de accesorii", a declarat Kevin Solstice,product manager. "Aceste bare sunt mai mari decât Droid X, BlackBerry Boldşi 4G Evo la un loc", a adugat acesta.

WikiLeaks a dezvăluit140.000 de e-mailuri trimise de Steve JobsSite-ul specializat în informaţii secrete WikiLeaks a dat publicităţii 140.000de e-mailuri scrise de "enigmaticul" lider al Apple, Steve Jobs.Potrivit surselor, mesajele consolidează imaginea de om tăcut a lui Jobs, oanaliză sumară a celor peste 100.000 de e-mailuri relevând că 88% din mesajelesale conţin trei sau mai puţin de trei cuvinte, 84% dintre ele oferind unsingur răspuns: "Nu".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-09-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image