2019-02-20 19:43


Topul celor mai stupide şi haioase cercetări ştiinţifice

 |  20:27
Topul celor mai stupide şi haioase cercetări ştiinţifice

Dacăversiunea negativă a Premiilor Oscar este Zmeura de Aur, trebuia să existe şi oparodie după Premiile Nobel. Se numesc IG Nobel şi premiază cele mai stupidecercetări ştiinţifice. Studiindlista câştigătorilor, am realizat un top al celor mai haioase şi mai nebunecercetări realizate vreodată.

Premiul IGNobel pentru Pace a fost oferit anul trecut cercetătorilor de la AirforceWright din Dayton, Ohio, care au încercat să realizeze prima bombă homosexuală.Atentatele cu astfel de bombe i-ar determina pe soldaţi să devină brusc atraşisexual faţă de colegii lor. Se pare că oamenii de ştiinţă au luat mot-a-motsloganul “make love not war”.

În2006, o echipă internaţională de cercetători a realizat numeroase experimentepentru a dovedi, în final, ca specia de ţânţar Anopheles gambiae este atrasă înegală măsură de brânza Limburger şi de mirosul de picioare.

Studiulrealizat de profesorii canadieni J. Bain şi K. Siminoski în 1993 arată că nuexistă corelaţii puternice între înălţime, lungimea penisului şi mărimea de lapantofi. Ei au adăugat că nimeni nu ar trebui să se folosească de indiciiprivind înălţimea şi mărimea la pantofi pentru a-şi imagina cât de feroce esteun mascul. Din câte ştim noi, cercetătorii nu ar trebui să fie subiectivi, daravând în vedere obiectul studiului şi comentariul celor doi, ne îndoim că nuera vorba despre o problemă personală.

AustralieniiNic Svenson şi Piers Barnes au reuşit - după lungi şi chinuitoare cercetări - săgăsească formula de calcul pentru aflarea numărului de fotografii care trebuierealizate pentru a te asigura că toate persoanele imortalizate au ochii deschişi.

Francis M.Fesmire, profesor la Universitatea din Tennessee, a descoperit o metodă de masajrectal prin care pot fi oprite sughiţurile spontane. Probabil că de atuncihomosexualii au început să înveţe cum să îşi provoace sughiţuri

EngleziiClaire Rand şi Peter Simmons au demonstrat că sunt cu adevărat fani ai “RăzboiuluiStelelor”. Ei au monitorizat activitatea cerebrală a unei lăcuste în timp ceaceasta viziona faimoasa serie.

DoctorulYoshiro Nakamatsu din Tokio şi-a fotografiat şi şi-a analizat fiecare masă servitade-a lungul a 36 de ani. Doar japonezii puteau să fie atât de obsedaţi defotografie...

Câţivaamericani au încercat să afle dacă oamenii înoată mai repede în sirop decât înapă. Se pare că viteza este aceeaşi. Cei care locuiesc în apropierea uneifabrici de băuturi răcoritoare pot să stea liniştiţi acum.

O echipăinternaţională de cercetători a studiat mirosul broaştelor atunci când suntstresate. Şi-au dorit ca studiul să fie cât mai exact, aşa că au studiat 131 despecii.

Oprofesoară de liceu din Chicago a realizat un studiu privind ingerareaalimentelor scăpate pe jos. Ipoteza era că dacă iei mâncarea de pe jos în maipuţin de 5 secunde, atunci nu trebuie să îţi faci probleme. În realitate,mâncarea este contaminată imediat indiferent de cât de curată este podeaua. Eaa intervievat şi câţiva elevi de la liceul unde preda şi a aflat că fetele mănâncămai des mâncarea scăpată pe jos decât băieţii.

O echipăde cercetători a studiat modalitatea de transmitere a gonoreei prin intermediulpăpuşilor gonflabile. Alţii au arătat că puii de găină preferă oamenii frumoşi.Cea mai serioasă problemă de studiu a fost probabil managementul penisuluiprins în fermoar, iar cea mai morbidă temă este efectul muzicii country asuprasinuciderilor.

Câţivaamericani au inventat un dispozitiv pentru a ajuta femeile să nască. Femeiagravidă este legată pe o masă rotundă care se roteşte cu anumite viteze.Surprinzător, în echipa de cercetători era şi o femeie. Un englez mai cinic astudiat nivelul durerii în cazul mai multor tipuri de execuţii. În 1996, cercetătoriide la mai multe companii de ţigări au încercat să demonstreze că nicotina nucreează dependentă. Şi-au prezentat studiul în faţa Congresului american. Câţivacercetători iubitori de animale au inventat maşina de spălat pentru câini şipisici. Alţii au inventat un dispozitiv care te anunţa când pisica se urcă petastatură. Câţiva cercetători creştini au stabilit procentul de locuitori dinAlabama care vor ajunge în Iad dacă nu se căiesc.

Sursa:yuppy.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-04-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...