2017-01-19 15:24

SPECIAL


Tratament ca la NASA

 |  21:00
Tratament ca la NASA

Vă doare capul adesea și aveți amețeli? Nu puteți dormi bine noaptea și sunteți neatent la serviciu? Se întâmplă ca analizele să vă iasă perfecte și totuși să nu vă simțiți deloc bine? Conform bioterapeutei dr. Elena Truță din București, asta înseamnă că aveți blocaje și tulburări energetice.

A slăbit 40 kg după câteva „ședințe” de electropunctură EAV

Cu ajutorul unui aparat, denumit Arm-Peresvet, dr. Elena Truţă stabileşte starea de funcţionare a organelor şi sistemelor din corpul uman. Computerul analizează informaţiile transmise de niște electrozi şi elaborează o diagramă. În funcţie de aceste date, Elena Truţă hotărăşte tratamentele bioenergetice de care trebuie să beneficieze pacienţii. Terapeuta practică o metodă de tratament mai puţin obişnuită, inspirată din experienţele specialiştilor de la NASA, denumită „electropunctura EAV”. Metoda foloseşte principiile medicinii tradiţionale orientale şi a fost descoperită de medicul german Reihhold Voll. În cazul persoanelor care suferă de obezitate, dr. Elena Truţă spune că acţionează „asemenea unui laser, care topeşte grăsimile”.

Printre cele mai spectaculoase rezultate obţinute de dr. Truță a fost tratarea unei paciente care cântărea 95 de kilograme la 1 metru şi 63 de centimetri înălţime. După numai câteva şedinţe, aceasta a slăbit 40 de kilograme.

„Boala apare întâi în câmpul energetic şi apoi în organism”

„Prima dată, îi fac bolnavului o consultaţie energetică, pentru a afla care sunt cauzele suferinţei lui. Se numeşte autoscopie. Eu mă bazez întotdeauna pe acte medicale, pentru că, prin ele, pot demonstra intervenţiile mele. De regulă, oamenii sunt afectaţi de emoţiile puternice, care determină glandele endocrine să secrete hormoni în surplus, ceea ce reprezintă o adevărată otravă pentru organism. Se ajunge la blocaje şi tulburări energetice. Boala apare mai întâi în câmpul energetic şi apoi în organism, de aceea sunt şi pacienţi care au analize bune, dar se simt rău. Eu pun accent pe reglarea sistemului endrocrin, care este cheia întregului organism. Această reglare se face cu ajutorul paselor bioenergetice”, explică Elena Truţă.

Anumite sunete influenţează benefic organele bolnave

Printre bolile tratate la cabinetul Elenei Truţă se numără litiaza biliară, renală, obezitate, dureri de cap, probleme hormonale. Terapeuta mai propune o metodă simplă, dar eficace, numită „euritmie”. Aceasta se bazează pe ideea că anumite sunete pot influenţa benefic componenta astrală a organelor. Pacienţii trebuie să rostească anumite sunete, timp de două-cinci minute, interval în care se zic, de şapte ori consecutiv, sunetele: I, E, O, U, A, şi SCH. „I” e pentru creier, ochi, urechi, „E” - pentru gât şi plămâni, „O” - ajută inima, „U” - organele abdominale, „A” - e pentru mâini şi picioare, iar „SCH” - determină relaxarea întregului corp.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-21

Mai multe imagini:
Tratament ca la NASA
zoom
Tratament ca la NASA
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image