2019-01-19 10:29


TRUMP artistul. Cu cât s-a vândut la licitație o SCHIȚĂ semnată de actualul lider de la Casa Albă

 |  17:50
TRUMP artistul. Cu cât s-a vândut la licitație o SCHIȚĂ semnată de actualul lider de la Casa Albă

Un cumpărător anonim a achiziționat cu 29.184 de dolari o schiță care reprezintă la orizont orașul New York, semnată în urmă cu peste un deceniu de Donald Trump, a informat casa de licitații Nate D. Sanders, citată de EFE, informează Agerpres.

Desenul cu dimensiuni de 29x22 de centimetri, care a avut prețul de pornire de 9.000 de dolari, a fost licitat de mai multe ori până la oferta finală prezentată de noul proprietar, al cărui nume nu a fost dezvăluit, potrivit site-ului casei de licitații cu sediu în Los Angeles.

Autorul a trasat în câteva linii simple cu marker auriu silueta orașului New York, în care apare strălucind în centru somptuosul Trump Tower, în loc de mai celebrele Empire State sau Chrysler Building.

Opera este produsul unui eveniment caritabil la care Trump a asistat în 2005, și s-a menținut în condiții bune până în prezent, deși este ușor pătată în partea din dreapta.

Potrivit casei de licitații, care a realizat vânzarea, există un număr foarte mic de astfel de desene semnate de actualul președinte, lucru pe care l-a calificat drept "extrem de rar".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-29

TAGURI: trump, licitatie, schita, casa alba, new york, artist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ILIE
30 Iul 2017

ziar de doi bani numai tampenii publicati o mazgalitura pe care o poate face un copil de gradinita si pe care un loser cu bani a cumparat-o '' big deal''
Random imageUltimele stiri

loading...