2019-02-22 12:28


Tur virtual al Târgului Winter Holiday

 |  19:12
Tur virtual al Târgului Winter Holiday
În perioada 7-10octombrie 2010, în cadrul Centrului Internaţional de Conferinţe al PalatuluiParlamentului, s-a desfăşurat cel de-al doilea eveniment internaţionalorganizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), TârgulInternaţional de Turism “Winter Holiday”.

Organizat pe o suprafaţăde circa 3.000 mp utili, în conformitate cu standardele internaţionaleconsacrate, Târgul Internaţional de Turism “WinterHoliday” a reunit, în calitate de expozanţi, agenţii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, asociaţiiregionale de promovare a turismului, birouri de promovare a turismului ale unorţări precum Austria, Ungaria, Franţa, parteneri internaţionali, autorităţilocale şi a avut, în cele patru zile de desfăşurare, peste 12.000 devizitatori. Aceştia au beneficiat de o mulţime de oferte speciale, vacanţe la schi, vacanţe exotice, citybreak-uri, circuite, tururi culturale sau de aventură, oferte de weekend,programe de wellness&spa, broşuri şi cataloage incitante, vacanţe cureduceri, Tombola cu premii atractive, prima ediţie a FestivaluluiInternaţional de Film Turistic Bucureşti (BITFF), expoziţie de fotografie, „OADEVĂRATĂ CĂLĂTORIE PRIN LUME!”.

Vizitatorii care dorescsă revadă evenimentul pot accesa pagina oficială, www.targuri-anat.ro la secţiunea Winter Holiday, pentru TurulVirtual al Târgului. De asemenea, poate fi vizualizată Galeria Foto şisecţiunea De la Târg adunate, pentru imagini şi ştiri de la faţa locului. „Felicitămpe această cale toţi norocoşii câştigători ai Tombolei Winter Holiday, alecăror nume sunt de asemenea disponibile pe pagina oficială şi mulţumimgeneroşilor sponsori: Oficiul de Turism al Austriei, Eurolines, Family Travel,Mistral Resort Moeciu, Invitation Romania Travel, Best Western Aquarell Hotels”,se arată într-un comunicat al ANAT.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-12-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...