2019-01-16 20:34


Turnul Eiffel poate fi vizitat de acum online, graţie Google

 |  13:38
Turnul Eiffel poate fi vizitat de acum online, graţie Google

Turnul Eiffel şi Google France au inaugurat marţi trei expoziţii digitale “inedite” destinate vizitării virtuale a celui mai faimos monument parizian, cu un simplu click pe Internet, informează AFP.

Cincizeci de imagini, desene, gravuri şi fotografii ale Turnului Eiffel sunt de acum disponibile pentru publicul din întreaga lume prin intermediul Internetului.

“Dezvoltate în modul ecran complet, prezentând imagini de înaltă definiţie, expoziţiile, create în comun de echipe ale Google şi Societăţii de Exploatare a Turnului Eiffel, îl poartă pe internaut din momentul apariţiei turnului, a construcţiei sale, la inaugurarea sa şi îi prezintă chiar şi pe primii săi vizitatori”, conform unui comunicat comun.

O înregistrare audio “inedită” cu vocea constructorului Gustave Eiffel este de asemenea disponibilă on-line, “pentru o imersiune completă în universul Turnului Eiffel”.

Vederi panoramice ale monumentului, precum şi un tur virtual al său, sunt opera unor echipe ale StreetView de la Google, care au folosit o tehnologie ce oferă imagini panoramice de 360 de grade, a unei străzi de exemplu, şi care a permis punerea la punct a Google Maps şi Google Earth.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-16

GALERIE MEDIA

Citeste si:
Turnul Eiffel evacuat după o alertă cu bombă
Drapel gigant al rebeliunii siriene desfăşurat pe Turnul Eiffel
15 decembrie 1832 - S-a născut Gustave Eiffel

TAGURI: turnul, eiffel, google, internet
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LOREDANA
19 Ian 2014

im place
Random imageUltimele stiri

loading...