2018-12-19 12:38


Ultimele vești despre starea Regelui Mihai I

 |  23:13
Ultimele vești despre starea Regelui Mihai I

Consilierul Casei Regale, Luca Vlad, a declarat pentru News.ro ca starea de sănătate a Regelui Mihai I este bună. „Starea de sanatate a Majestatii Sale, a regelui Mihai al Romaniei este îmbucurătoare”.

Luca Vlad a vorbit despre cum se simte Regele Mihai la un eveniment care a marcat 150 de ani de la promulgarea primei Constitutii moderne a Romaniei, in anul 1866. „Am avut onoarea sa ma intalnesc cu Majestatea Sa acum trei saptamani, pe 2 iunie, si am fost bucuros sa il vad bine, in sensul ca am putu sa avem o audienta si era intr-o stare, as putea sa spun, imbucuratoare”, a declarat consilierul Casei Regale pentru News.ro.

Consiliul Regal s-a intrunit pe 1 si 2 martie 2016 la cererea Majestatii Sale, la Morges, Elvetia. Consiliul Regal a luat nota de starea de sanatate a suveranului, care suferise o interventie chirurgicala necesara pentru tratarea cancerului. Majestatea Sa se afla in acest moment intr-o perioada de refacere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-01

TAGURI: stare de sanatate, regele mihai 1, luca vlad, consilier casa regala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN NATIONALIST ROMAN
01 Iul 2016

Ce palate , castele , conace , paduri , mosi , terenuri , mai vrea si fara sa plateasca impozit . Pe la rudele lui din Anglia tradatoare , nu se duce sa faca sluj , la verisori ? Pentru Tara ?
MJ_VLADIANA
02 Iul 2016

Noi ne-am rugat pentru sanatatea Majestatii Sale si multumim pentru aceasta veste buna!
Random imageUltimele stiri


loading...