2019-05-21 15:54


Un ACROBAT de la Cirque du Soleil a MURIT în timpul unui spectacol în Florida

 |  10:55
Un ACROBAT de la Cirque du Soleil a MURIT în timpul unui spectacol în Florida

Acrobatul Yann Arnaud, în vârstă de 38 de ani a murit după ce a căzut în timpul unui spectacol la Tampa Bay, statul Florida.

Artistul francez făcea o acrobaţie aeriană, sâmbătă, când a căzut. A murit mai târziu al spital.

"Întreaga familie Cirque du Soleil este în şoc şi devastată", se arată într-un comunicat.

Compania a transmis că lucrează împreună cu autorităţile locale la investigaţie pentru a stabili ce s-a întâmplat, informează BBC, potrivit News.ro.

Trupa a anulat cele două spectacole programate duminică la Tampa.

Arnaud lucra cu Cirque du Soleil de peste 15 ani. "A fost iubit de toţi cei care au avut şansa de a-l cunoaşte", a spus directorul companiei, Daniel Lamarre.

Acesta nu este primul membru al Cirque du Soleil care moare într-un incident pe scenă. În 2013, un acrobat a murit după ce a căzut pe scenă în Las Vegas. Şi fiul fondatorului Cirque du Soleil a murit în decembrie 2016 după ce a fost zdrobit de o rampă.

Cirque du Soleil a fost fondat în 1984, în Montreal, când trupa era formată din 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.300 de artişti din aproximativ 50 de ţări. Peste 160 de milioane de spectatori din peste 400 de oraşe de pe toate continentele au urmărit, până în prezent, spectacolele Cirque du Soleil.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-19

TAGURI: acrobat, cirque du soleil, florida,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG