2017-01-19 04:22

SPECIAL


Un poliţist din Vaslui racola minore pe care le obliga să se prostitueze. Printre clienţi erau chiar poliţişti şi jandarmi

 |  22:22
Un poliţist din Vaslui racola minore pe care le obliga să se prostitueze. Printre clienţi erau chiar poliţişti şi jandarmi

Un fost poliţist dinVaslui a fost reţinut miercuri de către procurorii Direcţiei de Investigare aInfracţiuni de Criminalitate Organizată şi Terorism sub acuzaţia de trafic deminore, pe care le racola şi pe care, potrivit anchetatorilor, le plasainclusiv poliţiştilor şi jandarmilor din Vaslui.

Potrivitinformaţiilor oferite de anchetatori, Alin Remus Patrichi, în timp ce eraangajat al Poliţiei Municipale Vaslui, a racolat mai multe minore, pe carele-ar fi obligat să se prostitueze.

Printre clienţi, susţin ofiţeri din cadrul Serviciului de Combatere aCriminalităţii Organizate (SCCO) Vaslui, au fost inclusiv poliţişti şijandarmi, sumele percepute variind între 50 şi 100 de lei.

"Până acum, am reuşit să identificăm şi să audiem unadintre victime, alte trei minore fiind în atenţia noastră în vederea continuăriicercetărilor în acest caz. Fostul poliţist se află în cercetări încă de atuncicând activa ca agent în cadrul poliţiei vasluiene, minorele fiind exploatatesexual de Alin Remus Patrichi în perioada 2009-2010. Printre clienţi, figureazăinclusiv poliţişti şi jandarmi", a declarat, miercuri, pentrucorespondentul MEDIAFAX Doru Laşcu, şeful SCCO Vaslui.

Alin Remus Patrichi a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fiprezentat, joi, de procurorii DIICOT în faţa magistraţilor Tribunalului Vasluicu propunerea de arestare preventivă pentru trafic de minore.

Patrichi a fost dat afară din Poliţie în septembrie 2010, după ce acestaa apărut pe internet în fotografii în care ţinea arma din dotare la tâmpla uneitinere, scene care s-au consumat într-un restaurant din Vaslui în timp ceagentul de Poliţie se afla în timpul serviciului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image