2017-01-24 07:11


Va mai reprezenta Hotel FM România la Eurovision? Scandalul sexual în care a fost implicat solistul trupei, analizat la TVR

 |  20:32
Va mai reprezenta Hotel FM România la Eurovision? Scandalul sexual în care a fost implicat solistul trupei, analizat la TVR

Comportamentul lui David Bryan, solistul trupei Hotel FM, carereprezintă România la Eurovision 2011, şi ultimele sale apariţii în presă suntsubiectele care vor fi dezbătute în ediţia specială a emisiunii "Ne vedemla TVR", difuzată sâmbătă, de la 15.15, la TVR 1, informează TeleviziuneaPublică.

Realizatoarea emisiunii de la TVR 1, Marina Almăşan, propuneca temă a ediţiei de sâmbătă: "Change - cine vrea schimbarea?".Dezbaterea este generată de ultimele articole publicate în tabloide, în careapăreau imagini indecente avându-l ca protagonist pe David Bryan, solistul trupei Hotel FM.

"Vom încerca să punem faţă în faţă cele douăpărţi: aşa numiţii pudibonzi, care consideră că, urmare a acestordezvăluiri, solistul nu merită să ne reprezinte în concursul cânteculuieuropean, şi, respectiv, adepţii părerii potrivit căreia viaţa privată a cuivanu priveşte pe nimeni, atâta timp cât, în viaţa de zi cu zi, respectivul îşivede de treaba lui, pe care încearcă să o facă pe cât mai bine posibil. Iarceea ce face David, în dormitorul lui, nu are nicio legătură cu participareaRomâniei la Eurovision… Sunt cele două poziţii exprimate pe această temă, iarnoi vom avea reprezentate în studio ambele tabere implicate", a declaratMarina Almăşan, realizator al emisiunii "Ne vedem la TVR".

La emisiunevor participa: membrii trupei Hotel FM, Arin Avramescu, avocatul lui David,Florin Budeu, impresarul trupei Hotel FM, Vlad Miriţă şi Nico - artişti care aureprezentat România la Eurovision, Horia Moculescu (în calitate de preşedinteal juriului de preselecţie), Mădălin Voicu, muzician, membru al Comisiei deCultură a Camerei Deputaţilor, compozitorii Andrei Tudor şi Mihai Alexandru(piesele lor au reprezentat, de asemenea, România la Eurovision), psihologulBebe Mihăescu, impresarul Christian Ratscher, dar şi avocatul Bogdan Drăghici,preşedintele Alianţei TATA (ONG care a cerut public TVR să schimbe solistultrupei).

În studioulemisiunii "Ne vedem la TVR" vor fi prezenţi şi reprezentanţi aiziarului CanCan, dar şi jurnalista Liliana Levinţa şi vedeta de televiziune AndreiGheorghe. În emisiune îşi vor mai spune părerea şi Mihai Trăistariu, MonicaAnghel, Marcel Pavel, Nicola şi Luminiţa Dobrescu.

Emisiunea"Ne vedem la TVR" este difuzată la TVR 1 în fiecare sâmbătă, începândcu ora 15.15, fiind realizată şi moderată de Marina Almăşan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image