2017-01-23 23:05


Vedeta trupei Codu penal - 5 ani de închisoare pentru uciderea unei femei însărcinate

 |  20:24
Vedeta trupei Codu penal - 5 ani de închisoare pentru uciderea unei femei însărcinate
RapperulShooby, membru al formaţiei „Codu Penal”, a fost condamnat de magistraţiiJudecătoriei Ploieşti la cinci ani de închisoare cu executare, după ce lasfârşitul lunii decembrie 2010, a provocat un accident în care o femeieînsărcinată şi-a pierdut viaţa.

Potrivitdeciziei din 24 februarie a Judecătoriei Ploieşti, publicată pe portalulinstanţelor, Mădălin Gheorghe Ionuţ Drăgan, alias Shobby. Încarcerat înPenitenciarul Mărgineni, a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentruucidere din culpă şi la o pedeapsă de doi ani de închisoare, pentru părăsirealocului accidentului, iar judecătorii au dispus ca rapperul să execute pedeapsacea mai grea. Pe de altă parte, instanţa a dispus ca Shobby, în solidar cufirma asiguratoare, să le plătească soţului şi fiului minor ai femeii care şi-apierdut viaţa în accident daune morale şi materiale. Astfel, soţul femeii vaprimi 10.000 de euro daune materiale şi 20.000 de lei daune morale. Deasemenea, cântăreţul a fost obligat să îi plătească fiului acestuia 200 de leilunar, până la împlinirea vârstei de 18 ani, dar şi 30.000 de lei cu titlul dedaune morale. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

MădălinDrăgan a fost trimis în judecată, în stare de arest,la sfârşitul anuluitrecut,sub acuzaţia de ucidere din culpă şi părăsirea loculuiaccidentului.

Dinprobele administrate în dosar a reieşit că, la sfârşitul lunii septembrie 2010,Shobby, aflat la volanul unei maşini, deşi avea o alcoolemie de 2,00‰, apătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condusregulamentar de o femeie în vârstă de 33 de ani.În urma impactului,tânăra, care era însărcinată în luna a cincea, a murit. O altă persoană aflatăîn maşina lovită de cântăreţ a suferit numeroase contuzii, au stabilitanchetatorii.

Totodată,cercetările au relevat faptul că Drăgan, imediat după producerea accidentului, aîncercat să părăsească locul faptei, fără a se interesa dacă există victime şicare este starea acestora, fiind oprit de un martor, la o distanţă deaproximativ 40 de metri, susţin anchetatorii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-10-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image