2018-09-24 18:59


Veste bună pentru fanii „LORD of the RINGS"! Cine a achiziționat drepturile de televiziune și ce proiect a anunțat

 |  11:04
Veste bună pentru fanii „LORD of the RINGS"! Cine a achiziționat drepturile de televiziune și ce proiect a anunțat

Amazon a achiziționat drepturile de televiziune globale aferente romanului "Stăpânul inelelor" ("The Lord of the Rings") și intenționează să adapteze celebrul roman fantasy scris de JRR Tolkien într-un serial TV ce va fi difuzat pe durata mai multor sezoane, au anunțat luni reprezentanții companiei americane, citați de DPA și AFP, preluate de Agerpres.

Potrivit Deadline.com, Amazon, un gigant al comerțului online, care a concurat pentru acest proiect cu Netflix și HBO, a câștigat licitația oferind o sumă de peste 200 de milioane de dolari.

Cu o acțiune plasată în teritoriile ce compun Pământul de Mijloc și reluând unele dintre personajele emblematice din legendar saga cinematografică omonimă, noul serial va prezenta aventuri inedite ce preced acțiunea din "The Fellowship of the Ring" ("Frăția inelului"), primul opus din această trilogie, a precizat într-un comunicat Amazon Studios, care în doar câțiva ani a devenit un actor major al producției audiovizuale.

Acordul de achiziție include posibilitatea dezvoltării unui alt serial inspirat (spin-off) din trilogia "Stăpânul inelelor", considerată de Sharon Tal Yguado, directorul producțiilor de ficțiune din cadrul Amazon Studios, un veritabil "fenomen cultural care a captivat generații de fani".

Noul serial original, care va fi difuzat în exclusivitate pe serviciul Prime Video al grupului Amazon, va fi produs de Amazon Studios în colaborare cu Tolkien Estate and Trust, HarperCollins și New Line Cinema - o divizie a grupului Warner Brothers Entertainment.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-14

TAGURI: amazon, lord of the rings, stapanul inelelor, serial, tv, fantasy, tolkien
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...