2019-04-25 23:03


VEȘTI PROASTE pentru anumiți utilizatori WhatsApp. Cine nu va mai putea folosi aplicația

 |  12:36
VEȘTI PROASTE pentru anumiți utilizatori WhatsApp. Cine nu va mai putea folosi aplicația

Utilizatorii telefoanelor Nokia cu sistem de operare Series 40 nu mai pot folosi de la începutul acestui an populara aplicaţie de chat WhatsApp.

Suportul oficial oferit de WhatsApp pentru telefoanele Nokia bazate pe sistemul de operare S40 s-a încheiat oficial la 31 decembrie 2018, astfel că utilizatorii acestor telefoane nu mai pot comunica prin intermediul aplicaţiei deţinute acum de Facebook.

S40 este sistemul de operare folosit de majoritatea telefoanelor Nokia obişnuite, adică cele care nu au funcţii de smartphone şi nu pot instala aplicaţii dintr-un magazin specializat.

Trecerea pe linia moartă a acestor telefoane vine după ce la mijlocul anului trecut acelaşi tratament l-a primit şi Symbian S60, sistemul de operare folosit de smartphone-urile vândute Nokia înainte de a fi achiziţionată de Microsoft.

Tot în 2017, WhatsApp a încetat să suporte alte sisteme de operare vechi, precum Windows Phone 7 sau versiunea clasică de BlackBerry OS, citeaza News.ro.

Următoarele pe lista neagră sunt versiunile foarte vechi de Android şi iOS. De la 1 februarie 2020, WhatsApp nu va mai funcţiona pe Android 2.3.7 (sau mai vechi) ori pe iOS 7 şi versiunile anterioare acestuia.

WhatsApp este în prezent cea mai populară aplicaţie de chat, având la ultima evaluare oficială peste 1,2 miliarde de utilizatori.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-03

TAGURI: WhatsApp, nokia, aplicatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
07 Ian 2019

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri


STARBAG