2018-12-10 06:18


VIDEO. Filmul Chiamatemi Francesco, care prezintă tinereţea lui Papa Francisc, lansat la 3 decembrie

 |  10:55
VIDEO. Filmul Chiamatemi Francesco, care prezintă tinereţea lui Papa Francisc, lansat la 3 decembrie

Filmul 'Chiamatemi Francesco' ('Spuneți-mi Francisc'), care prezintă tinereţea lui Papa Francisc, va fi lansat în cinematografele italiene la 3 decembrie, relatează EFE, citat de Agerpres. VIDEO mai jos.

'Chiamatemi Francesco' prezintă viața lui Jorge Bergoglio din anii tinereții când a decis să intre în ordinul iezuiților și până la momentul când a fost ales papă la 13 martie 2013.

Regizorul filmului, italianul Daniele Luchetti, a precizat că este vorba de "un film de investigație" pentru care a fost nevoit să facă "multe săpături".

"Am înțeles foarte repede că riscul de a-l considera 'un santito ' se afla la orice colț de stradă. Personajul care înmoaie inima catolicilor și a laicilor era deja prins într-un noian de locuri comune", a afirmat Daniele Luchetti.

'Chiamatemi Francesco' începe în 1963 cu un tânăr Bergoglio care trăiește o viață de adolescent normală. Acesta decide să îşi părăsească prietenii şi ubita pentru a-și urma vocația și a intra în rândurile iezuiților.

Filmul se încheie în ziua în care Bergoglio salută mulțimea din Piața San Pietro, după ce a fost ales papă la 13 martie 2013.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-27

GALERIE MEDIA


TAGURI: video, film, chiamatemi francesco, tinerete, papa francisc, lanseaza, 3, decembrie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...