2019-01-24 02:22


VIDEO: Nicolas Cage a făcut scandal în faţa unui club din Capitală

 |  14:31
VIDEO: Nicolas Cage a făcut scandal în faţa unui club din Capitală

ActorulNicolas Cage, care se află în România pentru filmările celui mai recent proiectal său, "Ghost Rider 2", s-a certat cu două persoane, în noaptea desâmbătă spre duminică, fiind filmat în faţa unui club din Bucureşti în timp cestriga şi gesticula nervos.

NicolasCage şi doi bărbaţi, care păreau a face parte din aturajul său, s-au certat înstradă, în faţa unui club din Bucureşti.

Celebrulactor ţipă şi gesticulează nervos, într-o înregistrare realizată de un amatorşi difuzată de Realitatea TV. Înregistrarea ar fi fost făcută în noaptea desâmbătă spre duminică, în jurul orei 5.00.

Dinînregistare se aud replici ale lui Nicolas Cage, precum: "Nu măatinge" şi "Mi-aş da viaţa pentru onoare".

Gărzilede corp ale lui Nicolas Cage au pus capăt altercaţiei, după ce l-au convins pecelebrul actor să urce în maşină pentru a merge la hotelul la care este cazat.

Pânăla momentul difuzării acestei ştiri, reprezentanţii Castel Film nu au comentatincidentul.

Incidentulvine după ce, săptămâna trecută, Libertatea a scris că filmările lui NicolasCage în Romania au fost întrerupte de Poliţie, în dimineaţa zilei de 4decembrie, după ce unul dintre figuranţi a chemat organele de ordine, fiindnemulţumit de tratamentul la care a fost supus.

Poliţiaa fost chemată de unul dintre figuranţii de pe platoul de filmare improvizat laAcademia Română din Bucureşti, unde s-au turnat câteva secvenţe din producţia"Ghost Rider 2". Cel care a făcut reclamaţia era nemulţumit căproducătorii i-ar fi ţinut în condiţii inumane toată noaptea, în timp ceNicolas Cage, care filmase doar o jumătate de oră, stătea la căldură, încabină. În tot acest timp, figuranţii au lucrat în ploaie şi frig, îmbrăcaţidoar în maiouri, filmările având loc într-un corp de clădire fără acoperiş.Poliţiştii au verificat contractele oamenilor, fără a găsi nereguli, precizândcă persoanele nemulţumite se pot adresa justiţiei.

ActorulNicolas Cage se află în România pentru filmările celui mai recent proiect alsău, "Ghost Rider 2". Nicolas Cage s-a întors în Bucureşti, lasfârşitul lunii noiembrie, pentru a filma în studio pentru producţia"Ghost Rider 2", după ce a filmat în mai multe locuri din România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-01-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...