2018-12-13 04:17


Viitoarele IPhone și IPad, încărcate wireless

 |  22:27
Viitoarele IPhone și IPad, încărcate wireless

Dispozitivele Apple ar putea scăpa de clasicele încărcătoare cu fire, trecând la un sistem de alimentare wireless de la distanțe semnificative. Conform celor de la Bloomberg, sistemul de încărcare wireless la care lucrează Apple se află într-un stadiu avansat de dezvoltare, fiind posibilă o lansare chiar anul viitor.

În prezent, sistemele de încărcare wireless funcționează pe distanțe foarte mici. De exemplu, unul dintre cele mai cunoscute standarde, Qi, poate alimenta wireless un telefon plasat la cel mult 4 cm de încărcător. În practică, sistemele actuale presupun postarea telefonului pe o stație de încărcare wireless. Odată luat telefonul de pe stație, se întrerupe și alimentarea, scrie Profit.ro.

Încărcarea wireless s-ar potrivi de minune cu o altă schimbare pe care Apple se zvonește din ce în ce mai intens că ar pune-o la cale: renunțarea la intrarea audio de 3,5 mm și trecerea la căști conectate la portul Lighting. Faptul că atât căștile, cât și încărcătorul folosesc același port unic, ar fi o problemă în mod normal, dar nu și dacă alimentarea se va face wireless.

În plus, un alt zvon susține că în viitorul apropiat Apple va comercializa separat o pereche de căști wireless. Caștile și încărcătorul wireless ar putea


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-31

TAGURI: iphone, apple, wireless, ipad
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...