2019-04-23 05:45


VIRALUL ZILEI: ”Dorel” încearcă să ASFALTEZE o baltă în Călărași

 |  22:47
VIRALUL ZILEI: ”Dorel” încearcă să ASFALTEZE o baltă în Călărași

O filmare în care mai mulți muncitori de la Serviciul Public de Pavaje și Spații Verzi „asfaltează” o baltă, în Călărași, a devenit virală pe rețelele de socializare.

În imagini se vede cum muncitorii toarnă asfalt peste o baltă plină cu apă și noroi, din mijlocul străzii. Încearcă apoi, fără succes, să întindă asfaltul fierbinte, consideră că și-au terminat treaba și pleacă.

„În legătură cu aspectele semnalate în spațiul virtual, în cursul zilei de astăzi, cu privire la modul defectuos în care și-a desfășurat activitatea o echipa de asfaltare a Serviciului Public Pavaje Spații Verzi din subordinea Primăriei Municipiului Călărași, primarul Daniel Ștefan Drăgulin a dat o dispoziție viceprimarului Viorel Ivanciu de a identifica, împreună cu conducerea SPPSV, măsurile disciplinare care se impun. În acest moment se poartă discuții cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

Vom reveni cu prezentarea acestor măsuri disciplinare și dorim sa punctăm faptul că ceea ce s-a întâmplat nu caracterizează întregul colectiv al Serviciului Public Pavaje Spații Verzi”, a transmis Primăria Municipiului Călărași, conform Digi24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-14

GALERIE MEDIA


TAGURI: viralul zilei, video, asfaltare, balta, dorel, calarasi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG