2018-12-19 07:41


Voltaj, Delia şi Dan Bitman, alături de alţi zeci de artişti, la un concert caritabil pentru victimele incendiului din Colectiv

 |  07:22
Voltaj, Delia şi Dan Bitman, alături de alţi zeci de artişti, la un concert caritabil pentru victimele incendiului din Colectiv

Un concert caritabil pentru ajutarea persoanelor aflate în suferinţă în urma incendiului din Colectiv va fi organizat, miercuri, de la 22.30, în clubul Bamboo din Capitală. Zeci de artişti vor cânta, printre aceştia aflându-se Voltaj, Direcţia 5 şi Dan Bittman.

Clubul Bamboo a anunţat, într-o postare pe pagina de Facebook, că prestaţia artiştilor care vor participa la concert nu va fi remunerată, cu toţii acceptând să participe la eveniment în scop caritabil.

La concertul caritabil vor cânta: Connect-R, Raluka, Pepe, Matteo, Lidia Buble, Delia, Marius Moga, Ruby, Direcţia 5, Dan Bittman, Voltaj, Animal X, Andreea Bănică, Alina Eremia, Randi, Uddi, Jo, Mike Diamondz, What's Up, Carla's Dreams, Antonio Fabrizi, Nicoleta Nuca, Lora, Nicole Cherry, Ami, Proconsul.

Concertul va avea loc miercuri, începând cu ora 22.30, intrarea la eveniment fiind liberă. Profitul înregistrat în urma concertului va fi donat pentru ajutorarea victimelor incendiului din clubul Colectiv. De asemenea, vor exista urne speciale pentru cei care doresc să facă donaţii.

Potrivit celui mai recent bilanţ al autorităţilor, 31 de persoane au murit în urma incendiului din clubul Colectiv, alte aproximativ 130 fiind internate în mai multe spitale din Bucureşti. Dintre aceştia, 90 sunt în stare critică şi gravă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

TAGURI: voltaj, delia, dan bitman, artisti, concert, caritabil, victima, incendiu, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...