2017-01-21 10:28

SPECIAL


Wikileaks: Georgian Pop despre "persoanele proaste şi lacome" din PSD

 |  23:54

Într-o discuţiepurtată, pe 12 decembrie, cu consilierii politici şi specialistul politic alambasadei SUA la Bucureşti, deputatul PSD Georgian Pop a povestit despreplanurile PDL şi PSD de formare a noului guvern de coaliţie după alegerilerecent încheiate.

Imaginea1/1

"Pop a confirmat că o busculadă a început între membri PSD pentru a faceparte din următorul executiv. Multe persoane "proaste si lacome" dinpartid (n.r. din telegrama se înţelege că e declaraţia lui Georgian Pop citatăde ambasadă) - în special cele care nu au reuşit să câştige posturi în urmaalegerilor - sperau să obţină acces la poziţii şi resurse guvernamentale (...)Alăturarea de PDL (n.r. conform declaraţiilor lui Pop) este ca şi cum ai intraîntr-o capcană pusă de preşedintele Traian Băsescu: multe persoane"proaste si lacome" din partid s-ar putea să nu reziste tentaţiei şisă revină la obiceiurile corupte. Preşedintele Băsescu controla serviciile desecuritate şi poate să adune dovezi ale greşelilor PSD pentru a umili partidulînaintea alegerilor prezidenţiale", se arată în telegramă, conform .

Discutând despre monitorizarea UE pe sectorul justiţie, întelegramă se spune că "Pop a recunoscut "povara specială" a PSD(n.r. Adrian Năstase, precizat într-un paragraf anterior) pe problemacorupţiei.

Referitor la discuţiile privind viitorul Ministru alJustiţiei, Pop a "respins prospectele lui Victor Ponta ca fiind"imposibile - e doar gura de el şi nimeni din partidul nostru nu areîncredere în el".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-11-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image